20 Temmuz 2011 Çarşamba

Başak Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıkların getirdiği sorumluluklar sürmekte. Dikkatli olmanız gereken bugün kazançlı çıkabileceğiniz imkanlar bulacaksınız. Alacağınız önerileri akılcı biçimde değerlendirmek ve dengede almak zor olmamalı. Akşam saatlerinden sonra duygusal ilişkiler öne çıkıyor. Duygusal yakınlıklarınızı önemsemenizde yarar var.

Başak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Eski dostlarınızı ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Yeni tanığınız biri sizi etkileyebilir. Ona açılmanızın tam zamanı. Yıldızlar size büyük şans getiriyor. Kısa da olsa bir tatile çıkmalısınız.
Başak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir. Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir.

Aşk Yaşamı : Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz hayali bir beraberliği öykündüğünüzü göremiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

İş Yaşamı : Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi keyiflendiriyor.

Para Durumu: Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki hesaplılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

Dikkat: İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bu tarz, açık sözlülüğü biraz aşıyor. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz
Başak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tutkular ve kıskançlıkların yoğun olduğu gün içinde ilişkilerinizde dikkatli davranmak zorundasınız. Bu günlerde, risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın.


Başak Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder