20 Temmuz 2011 Çarşamba

Koç Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Artık sıkıntılarınızın son dönemleri. Sabırlı olmayı sürdürmeli, planlarınızı hayata geçirmeye hazırlanmalısınız. Bazı kararsızlıkların getirdiği endişeler sizi engellememeli. Geçmişle ilgili konulara ise fazla takılmamanızda yarar var. Parasal konuların öne çıktığı bu dönem yeni şanslar elde etmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinden sonra kişisel planlarınız hızlı ilerleyecek.

Koç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Zor beğenen bir kişiliğiniz var. Sevdiğiniz insanın sizi kazanması için yaptığı jestler bu sebeple boşa gidiyor. Standartlarda biraz düzenleme yapmanız onun da hoşuna gidecektir. İş yerinizde yenilikler yapın.
Koç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

İş Yaşamı : Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Para Durumu: Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Dikkat: Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir
Koç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları fazla irdeliyorsunuz. Bugün, olaylara çekimser davranmakla iyi ediyorsunuz. Sonradan vazgeçme olasılığınız çok fazla oluyor. İçsel sesinizi dinlemelisiniz. Ayrıntılar üzerinde takılmamalısınız. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.


Koç Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder