15 Temmuz 2011 Cuma

Oğlak Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

Oğlak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Karşınızdaki insanlara da şans tanıyın. Aksi halde çevrenizde hiç dostunuz kalmaz. Para kazanmak için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınıza sınır getirin. Aşk hayatınızdaki durgunluk devam ediyor.
Oğlak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli.

Aşk Yaşamı : Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtebilirsiniz. Karşı tarafta böyle bir bekleyiş olduğunu görmeniz gerekiyor. Daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir.

İş Yaşamı : İş ortamınızdaki birtakım çekişmeler sizi isteksizleştiriyor. Bu gönülsüzlüğün doğal olduğunu düşünüyorsunuz. Bugünlerde işlere odaklanmada güçlükler yaşayabilirsiniz.

Para Durumu: Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, ama bundan memnun olmayacaksınız. Kendinize uygun gördüğünüz yaşam standardıyla barışıksınız. Bu, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Dikkat: Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir dönem. Daha dikkatli olmalısınız.

Oğlak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün örgütleme yeteneğinizi, doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Duygular konusunda yüreğinizin yanılgılarına öylesine alıştınız ki, sizi kanatmasına artık aldırmıyorsunuz. Deneyleriniz hep geçmişi anımsatıyor. Artık aldırmamalısınız.


Oğlak Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder