15 Temmuz 2011 Cuma

Koç Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatındaki liderlik özelliğiniz nedeniyle her zaman yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Onu boş göndermeyin.
Koç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz, sonradan ağır basacak. Bugün içinizdeki sebebini belli bir nedene dayandıramadığınız canlılık çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var.

Aşk Yaşamı : İlişkide haksızlığa uğratılan taraf olduğunuz önyargısı, karşı tarafa haksızlık etmenize eden oluyor. Saplantıya dönüştürmekte kararlı göründüğünüz birtakım kaygılar içindesiniz.

İş Yaşamı : İş ortamınızı isabetli, mantıklı değerlendirmelerle biçimlendirmelisiniz. Doğal olmayan davranışlar ve mekanik insan ilişkileri sizi yoruyor. Yakında kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu.

Para Durumu: İyi haberleriniz var. Geçici de olsa, bazı çözümler sizi rahatlatacak. Geleceğe yönelik hedeflerinizde gözünüzü korkutan masraflar, son günlerdeki kötümserliğinizin yol açtığı bir yanılsama.

Dikkat: Muhtemel sevinçlerinizi, hatalı tercihlerle üzüntüye döndürebilirsiniz
Koç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yollar ve yeni fırsatları değerlendirerek yaşam kalitesini yükseltebilirsiniz. Giderek güçlenen felsefe yeteneğinizden dolayı, kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Gizli düşmanlarınız tarafından olumsuz davranışlara maruz kalabilirsiniz. İşlerinizi gizlilik içinde yürütmelisiniz. Güven duygusu her zaman ihtiyacınız olmaya devam ediyor.


Koç Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder