15 Temmuz 2011 Cuma

İkizler Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

İkizler burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Uzun zamandır biriken sorunlarınız yüzünden gerilen sinirlerinizi ağlayarak deşarj etmeyi deneyin. Umutsuzluk size yakışmıyor. Yeteneklerinizi farkedip bunları karşı tarafa kullanmanızın şimdi tam zamanı.
İkizler burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

Aşk Yaşamı : Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir. Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız.

İş Yaşamı : Birkaç günlük iş yolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

Para Durumu: Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik.

Dikkat: Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

İkizler burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşamınızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vererek, aile bağlarınızı güçlendireceksiniz. Birikimlerinizi çevrenizle paylaşarak, kendinize yeni bir yön vereceksiniz. Yeni iş imkanlarınızı ve paranızı istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Artık alışkanlıklarınızı,emin bir şekilde yenilere terk edebilirsiniz.


İkizler Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder