20 Temmuz 2011 Çarşamba

Kova Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Elinizdeki nakit kaynaklar ve birikimleriniz üzerinde düşünmeniz gerekiyor. Yatırım planlarınızda daha gerçekçi olmalı, idealist kararlardan kaçınmalısınız. İş hayatında daha fazla emek vererek biraz olsun yeni kaynak yaratabilirsiniz. Geçmişten beklediğiniz paralarda ise olumlu gelişmeler var. Bu günlerde aşırı müsriflik yapma riskiniz var.

Kova burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla neşeli saatler geçirebilirsiniz. Başaracağınıza inanmadığınız işleri yapmanın size bir yararı olmaz. Sevdiğinizin ailesiyle aranızdaki soğukluğa son verin.
Kova burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün sezgileriniz, kavrayamadığınız, belli nedenlere oturtamadığınız huzursuzluklar yaşatabilir. Kendinizle tartışıp bir şeyler keşfetmeye çalışmak yerine, kendinizi ilerleyen saatlere bırakmalısınız. Sorumluluk duygunuz, kendinize güveninizi pekiştirebileceğiniz yeni yükler almaya hazır. Ama bu artı sorumluluklar, birkaç gün bir bölünmüşlük hissi verebilir.

Aşk Yaşamı : Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar var. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Trafiğinizi biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir

İş Yaşamı : Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Para Durumu: Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Kazancınızın daha fazlasını hakkettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz

Dikkat: Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler vermek yerine ilişkileri bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

Kova burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir gün geçireceksiniz.


Kova Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder