20 Temmuz 2011 Çarşamba

Balık Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay’ın burcunuzda gezindiği son gün. Kendinize güvenerek pek çok konuda ilerleme elde etmeyi başardınız. Duygularınızı öne çıkardığınız yaratıcı konularda akıcı sonuçlar almaya devam ediyorsunuz. Geleceğe yönelik planlarınızda ise güçlü kişilerin desteği söz konusu. Akşam saatlerinden sonra, elinizdeki kaynaklar konusunda planlar yapabilirsiniz.

Balık burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bir şey yapmak istediğinizde tek başınıza karar vermeniz sizi genellikle zarara uğratıyor. Bu nedenle yakın dostlarınızdan destek istemeniz yararınıza olacaktır. Sağlıklı yaşam için spora başlamalısınız.

Balık burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün yakın çevrenizle, kararsızlık yaşadığınız konularda çatışmalara girebilirsiniz. Kararlı olmanızı sağlayacak veriler için, iyi araştırmalara yönelmeniz ve son günlerde ısrarlı hale gelen duyumlara kapalı olmanız gerekecek. Sıcakkanlı yaklaşımlarınızla ilişkilerinizde bıraktığınız etkiyi, belli çözümsüzlüklerinizde güvenilir bir araç olarak görebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da olumsuz etkilemekten kaçınmalısınız. Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerleriyle daha yakından tanışacaksınız.

İş Yaşamı : Karizmatik havanız, iş ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir.

Para Durumu: Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeği iş ortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz. Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor.

Dikkat: Bu günlerde hassas konularda dikkatinizi toplamaya yönelmelisiniz
Balık burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız.


Balık Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder