20 Temmuz 2011 Çarşamba

Aslan Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıkların para ile ilgili yanları sizi sıkıştırmakta. Özellikle krediler ve miras konuları üzerinde daha fazla kafa yormalısınız. Artık ödeme zorluğu yaşacağınız risklere girmekten kaçınmanız gereken bir dönemdesiniz. Gerçekçi olmalı, finansal anlaşmaların bulanık yanlarını görmelisiniz. Eşle olan duygusal paylaşımlar size fedakarlık yükleyecektir.

Aslan burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bu günlerde profesyonel konularla uğraşmamalı, kendinize biraz zaman tanımalısınız. Altından kalkamayacağınız harcamalar yapmayın. İleride sıkıntıya düşebilirsiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulun.

Aslan burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

İş Yaşamı : Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir. Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Para Durumu: Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Bugünün şartlarında, bunlar çevreye pek sevimli gelmeyebilir. Para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Geçenlerde tanık olduğunuz sevimsiz para tartışması sizi bir süre daha etkileyecek.

Dikkat: Bugünlerde günlük sorunlara ve ayrıntılara önem vermeniz gerekiyor. Dikkatli olun.

Aslan burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal kişiliğinizi sağlamlaştıran ve gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Olası sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız.


Aslan Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder