14 Temmuz 2011 Perşembe

Boğa Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi manevi paylaşımlarınız sizde endişe yaratmakta. Dışsal gelişmeleri kontrol etmeniz zor. Ortaklaşa para konularının getirdiği finansal anlaşmalar bazı engellere takılabilir. Neyse ki eşle olan ortak harcamaları kontrol edecek gücünüz var. Yakın beraberliklerde ise daha esnek olmaya bakmalı, paylaşımlarınıza önem vermelisiniz.
Boğa burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Başarı için sizde doping etkisi yapacak etkenleri iyi kullanmanız sayesinde işinizdeki hedefinize çabuk ulaşacaksınız. Ortak yürütülen projelerde mutlaka bir etüt çalışması yapmalısınız.
Boğa burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

Aşk Yaşamı : Reddetmek mutluluk veriyormuş gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Size duyulan ilginin bitmediğini bugün de anlayacaksınız. İlişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz.

İş Yaşamı : Tatilin ardından, iş dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse ki iş arkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız.

Para Durumu: Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar parayla mutlu olabilme beceriniz, paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmamanızı getiriyor. Bugün başkaları için harcamalarınız olabilir.

Dikkat: Son günlerin yorgunluğu ciddi anlamda bir dinlenmeyi gerektirebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz
Boğa burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz. Seçimleriniz yaparken, sorumluluk duygunuzu ortaya çıkaran ve kendiniz üzen davranışları benimsiyorsunuz.


Boğa Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder