14 Temmuz 2011 Perşembe

Aslan Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi keyifli kılan pozitif şartlar devam ediyor. Kendinize yeni hobiler edinebilir, boş zamanlarınızı değişik konularla doldurabilirsiniz. Aşk hayatınızı içine alan gelişmeler fazlasıyla mutlu edici olacak. Yaratıcı alanda ise yeni fikirler ortaya koymakta başarılısınız. Akşam saatlerinden sonra günlük işler ve planlamanız gereken konuları ele alabilirsiniz.

Aslan burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşadığınız mekanı konforlu bir hale getirmek, pozitif enerjinizi insanlara yansıtacağınız ortamlar hazırlamak isteğiniz yoğun olacaktır. Bugün güzel gelişmeler yaşayacaksınız.
Aslan burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor. Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak.

Aşk Yaşamı : Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir. Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor. Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Para Durumu: Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor. Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz.

Dikkat: Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz.
Aslan burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün, bilinç altınızın yoğunluğuna dur demelisiniz. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız.. Hayallerinizin çıtası bir hayli yüksek.


Aslan Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder