14 Temmuz 2011 Perşembe

Terazi Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Size daha fazla hareket getiren konular söz konusu. Düşüncelerinizde geniş bir bakış açısı kazanabileceğiniz çalışmalar ve zihinsel uğraşlar var. Aynı anda birden fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Alacağınız haberler ise yolculuk planlarınızı hızlandıracaktır. Sorumluluk altında olduğunuz iş hayatı ise hareketli görünüyor. İş ilişkilerinizi önemsemelisiniz.

Terazi burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizin veya bir başkasının psikolojik eğilimleri nedeniyle içgüdüsel bir eğilimde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz son derece güçlenecektir. Sağlık durumunuz çok iyi, kıymetini bilin.
Terazi burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir. Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel şiarınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

Aşk Yaşamı : Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. Zor aşkın engellemeleri kadar, farklı hazzını da görebilmelisiniz. Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

İş Yaşamı : Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek. Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Para Durumu: Özel zevkleriniz biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk söz konusu, bugünlerde gerçekleşebilir.

Dikkat: Kafanızdaki çalışma düzeniyle ilgili ısrarcı olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki aşırı yorgunluk plansızlıktan kaynaklanıyor
Terazi burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Enerjinizi duygularınızla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.


Terazi Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder