14 Temmuz 2011 Perşembe

Yay Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha kararlı ve girişken yapıyor. Kişisel konularda daha becerikli ve hızlı hareket edebilirsiniz. Önünüzü açan gelişmelere yakın olmak, ilişkilerin getirdiği değişikliklere uyum sağlamak konusunda isteklisiniz. Kendinizi etkin biçimde ortaya koyacağınız grup çalışmaları ise devam ediyor. Ancak kendinize aşırı güvenden kaynaklanan terslikler olabilir.
Yay burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak her şeyi deneyin. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Maddi durumunuz düzeliyor.
Yay burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor. Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor.

Aşk Yaşamı : Henüz zamanı değil derken, kafanızda belirlenmiş bir zamanlama da görünmüyor. Partnerinizin bu konudaki kararlılığı sizi hayati bir karara götürebilir. Oturmuş ilişkiyi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme niyetleri söz konusu.

İş Yaşamı : Almış olduğunuz bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir. Karşılıklı güven ve yakaladığınız ortak görüşler, arkadaşınızla size başarı kapılarını açacak gibi.

Para Durumu: Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız. Kazançlı para hareketlenmeleri gündemde. Verimli alışverişler, sizde birtakım kaygılarla kararsızlıklar yaratabilir.

Dikkat: Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız bir zihin karışıklığı, sizi duygusal davranışlara itebilir.

Yay burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Çevrenizde gelişen olayların yaşamınıza getireceği avantajları üzerinde durmalısınız. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili, değişimler söz konusu.


Yay Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder