22 Temmuz 2011 Cuma

Kova Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrede hareket ve iletişim artıyor. Yerinizde duramayacağınız şartlar var. Düşüncelerinizde akıcılık öne çıkarken çok şey yapabiliriniz. Eğitim çalışmalarınıza yeni bir yön vermeniz söz konusu. Sizi canlı tutan yakınlarla ilişkilerden ise keyif alacaksınız. Ayrıca kardeşlerle olan bağlarınız adına yenilenmeler var. Yeni haberlerle harekete geçirici olacak.

Kova burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için elinize geçen fırsatı, tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bunu değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Aşkta heyecanlı dönemdesiniz.
Kova burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Zamansız bulduğunuz konularda, birtakım gelişmelerle aceleci tavırlar içine girebilirsiniz. Bu tutum, ertelemeyi düşündüğünüz problemlerinizin çözümüne hız katacak. Meraklı ve diyalog yanlısı karakteriniz, bu sıralar karşılaşacağınız yaratıcı fikirlere önyargısız yaklaşabilmeniz halinde ileri boyutlarda kazanımlar getirebilir.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeyi önemser rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz.

İş Yaşamı : Yoğunsunuz, bu akşam eve iş taşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri gibi görünüyor. Yakında, hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak.

Para Durumu: Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz. Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz.

Dikkat: Herkesle aynı içtenlik içinde, hesapsız ilişiler kurabiliyorsunuz. Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için, bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir.
Kova burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi anlatma çabalarınız, başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Bugün Koç’taki Ay’ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.


Kova Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder