22 Temmuz 2011 Cuma

Başak Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Finansal yatırım planlarınızda ani gelişmeler karşınıza çıkıyor. Tek başına karar almakta zorlansanız bile, yeni koşullara uymanız gerekebilir. Ortak harcamalar ya da ortağın para durumu ise sizi dikkatli olmaya zorluyor. Borç alacak konularında yaşanan ani gelişmeleri dikkate almalısınız. Bu alanda daha akıcı bir ödeme planı yapmanız gerekebilir.

Başak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Sürekli depresif olmanız, hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir. Maddi anlamda tasarrufa yönelin.
Başak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz. Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak.

Aşk Yaşamı : Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

İş Yaşamı : Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Para Durumu: Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor.

Dikkat: Önemli bir konuda, duygusal davranıp yanlış anlamalara neden olabilirsiniz
Başak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.


Başak Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder