18 Temmuz 2011 Pazartesi

İkizler Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatına önem vermeniz gereken zamanlar başladı. Kendinizi toparlamalı kararlı ve istikrarlı biçimde ilerlemelisiniz. Zira dağınık etkiler altında olmanız söz konusu. Sorumlulukların arttığı bu dönem yaptıklarınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Duygusal gerginliklerin artabileceği şartları dikkate almanız gerek. Üstlerle ilişkilerde esnek olunmalı.

İkizler burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tatile çıkmak için uygun bir dönemde bulunuyorsunuz. Bu fırsattan yararlanarak yakınlarınızı ziyaret edebileceksiniz. Sevdiklerinize hediyeler alarak onları mutlu edebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi görülüyor.
İkizler burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz. Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var.

Aşk Yaşamı : Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Aydınlanmasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Belli ki, sevgiliniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil.

İş Yaşamı : Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak. Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Para Durumu: Düşündüğünüz büyük harcamaya girmeden önce ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekiyor. Belki de bazı ihtiyaçlarınızı ertelemeli, kredi kartınızın tahriklerine gelmemelisiniz.

Dikkat: Daha açık olmanızda yarar var. Duyarlı olduğunuz konularda duyarsız tavırlar sergilemeniz anlamsız. Etrafınızda olup bitenler sizin için çok önemli, ama bunlara yeterince önem verdiğinizi göstermeniz iyi olacak
İkizler burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ön planda olma isteğiniz doğrultusunda çalışmalar yaparken, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekecek, toplumda göze çarpacaksınız. Aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç birgün. Bazılarınız bol seyahat edeceğiniz için, karşılarına çok fırsatlar çıkacak.


İkizler Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder