18 Temmuz 2011 Pazartesi

Kova Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatı ve parasal konular daha fazla gündeminizde olacak. Yatırım planları yaptığınız bu dönem bazı karmaşalar sizi yanlış kararlara itebilir. Elinizdeki birikimleri değerlendirmek konusunda aileden gelecek destekleri önemsemelisiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürebileceğiniz imkanları kullanarak gelirlerinizi artırma şansınız var.

Kova burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatınız çok renkli bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilirler. İlişkisi olanlar ise çok önemli kararlar alabilirler. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacaksınız.
Kova burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler..

Aşk Yaşamı : Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var. Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız.

İş Yaşamı : Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız.

Para Durumu: Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak. İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi.

Dikkat: Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğinizi aydınlatacaksınız
Kova burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Fırsatlardan faydalanmanın tam zamanı. Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Ailenizi ve yakınlarınızı ziyaret edecek ve belki de yurt dışında yaşayan kardeş ve akrabalarınızın yanına gideceksiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz.


Kova Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder