29 Mart 2011 Salı

Yengeç Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

Olaylara eskisi gibi bakmadığınız görünüyor. Birtakım yenilenmeler bugün kararlarınızda etkili olacak. Yatırım planlarınızı içine alan gelişmeler öne çıkabilir. Borç alacak konuları ve sigorta ile ilgili sorunları ele alabilirsiniz. Eş ya da ortağın para durumundan kaynaklanan sorunları çözebileceksiniz. Başkalarının parasal desteği ile güveniniz artıyor.

Yengeç burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Planlı bir sistemle hem zamanınız daralmayacak hem de kendinize vakit ayırabileceksiniz. Eski bir dostunuz negatif olan maddi durumunuza destek verecek. Sağlıklı yaşam için spora başlamanız gerekiyor.

Yengeç burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor. Duygusalsınız. Bu özelliğiniz bazen ısrarcılığa yöneltiyor sizi. Daha esnek yaklaşımlarla beklentilerinizi kendinize yaklaştırabilirsiniz. Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir.

Aşk Yaşamı : Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok.

İş Yaşamı : Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor. Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik.

Para Durumu: İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız.

Dikkat: Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

Yengeç burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda girişimciliğinizin desteklenmediğini hissederseniz, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz. Bugün karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün. Onunla aranızda sezgisel bir iletişim var. Ay’ın bulunduğu konum, maddesel konularda yaratıcılığınızı kullanmanız için, size gereken desteği  veriyor.

Yengeç Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder