7 Mart 2011 Pazartesi

Burun Estetiği

Burun Estetiği

Bugün bu yazımızda Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 konusunu masaya yatıracağız
Yazımız içerisinde en ince ayrıntısına kadar Burun Estetiği konusunda bilgiye ulaşacaksınız.

DetaylarKavitasyon sistemi, bölgesel yağlanma ve selülitle ultrason (ses dalgaları) yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine neden olur. Bununla birlikte oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır.
Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. İlk seansta yağlı bölgenin kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında ciddi bir incelme görülür. Kişinin vücut ve kilo durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir
Radyo Frekans ısı kontrollü bir zayıflama yöntemidir. Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonlarını (sodyum - potasyum - kalsiyum - magnezyum) harekete geçirir. Bunların hareketlenmesine bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır. Estetik Resimleri
Amaç ısıtılan (tedavi edilen) bölgenin ısısının 41-43 dereceye çıkartmaktır. Cilt ısısı bu noktaya geldiğinde, cilt altı bölgedeki ısı 50-55 dereceye tekabül eder. Bu ısı vücuda herhangi bir tahribat ya da zarar vermez. Bu yöntemle cilt altı doku gerginleşir.
Bu tedavi kol, kalça ve karındaki sarkmalar ve çatlaklar için de kullanılır. Ciltteki gevşemeyi sıkılaştırır. Doğal bir anti-aging sürecini başlatır ve deri yenilenmesini sağlar. Kollajen liflerinin gerginleşmesini ve yeni kollajen liflerinin oluşmasını sağlar. Ciltteki yaşlanma etkilerini azaltır.
Uygulamanın ilk gününden itibaren gözle görülür sonuçlar verir. İncelmiş deriyi kalınlaştırır. Selülit etkilerini azaltır. Tedaviden sonra normal yaşamınıza dönebilirsiniz.
Kavitasyon kimlere uygulanamaz?
•Yüksek tansiyon, koroner kalp hastalığı, diyabet, kan koagülasyon disfonksiyon rahatsızlığı olanlara.
•Amaçlanan uygulama bölgesinde yara veya dermatit bulunması halinde.
•Amaçlanan uygulama bölgesinde metal protez bulunması halinde.
•Hamilelerde.
•Akut veya kronik hastalıklar veya ciddi patolojik değişiklikler yaşamış kişiler de kullanılmaz.
Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 ile ilgili bilgilerin yer aldığı web sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Göğüs Estetiği İstanbul Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011
Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 konusunda kafanıza takılan soruları gidermek için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder