24 Temmuz 2011 Pazar

Terazi Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Önümüzdeki bir ay boyunca geleceğe yönelik umut ve beklentilerinizi daha olumlu kılacak adımlar atabilirsiniz. Son zamanlarda yoğun uğraş verdiğiniz konularda kontrolü daha iyi sağlayabilirsiniz. Satürn hayatınıza gerçekçi olma zorunluluğu getirmekte. Artık bunu daha iyi başarmaya başladınız. Bu dönemde çevrenizdekiler, arkadaşlar ve gruplar geleceğe yönelik yeni projeler getirebilirler. Siz de sosyal nedenlerle belirli bir grubun parçası olabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde aşk hayatında da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal hayatınızda yaşadığını ayrılık sonrasında gerçek aşkı bulacaksınız. Sağlık sorunlarınız için doktorunuza görünün. Maddi sıkıntılarınız sona eriyor. Her şeyi bilirim havasından kendinizi kurtarın.
Terazi burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir. Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel şiarınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

Aşk Yaşamı : Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. Zor aşkın engellemeleri kadar, farklı hazzını da görebilmelisiniz. Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

İş Yaşamı : Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek. Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Para Durumu: Özel zevkleriniz biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk söz konusu, bugünlerde gerçekleşebilir.

Dikkat: Kafanızdaki çalışma düzeniyle ilgili ısrarcı olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki aşırı yorgunluk plansızlıktan kaynaklanıyor
Terazi burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz. Araştırmacı yönünüzü daha da destekleyecek, bazı olayları önceden sezinleyeceksiniz.


Terazi Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder