23 Temmuz 2011 Cumartesi

Terazi Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeniliklerin getirdiği beklenmedik sorumluluklar var. Ortaklaşa alanda sizin dışınızda gelişen olayları gözden geçirmeniz gerekecek. Daha fazla işbirliği içinde olmanız ve sıra dışı gelişmelere çekinceli yaklaşmanız yararınıza. Yenilenmelerin hayatınıza getireceği kazanımlar açısından olumlu bir gün. Ortalıklardan yeni anlaşmalar yolu ile destek görebilirsiniz.

Terazi burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Çünkü bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin. Ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre belirlemeniz gerekecektir.
Terazi burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz. Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz.

Aşk Yaşamı : Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız.

İş Yaşamı : Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkınsınız ; bu, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli

Para Durumu: Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Dikkat: Sevdiğiniz bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, şu sıralar oldukça hatalı bir yaklaşım.

Terazi burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün Ay’ın konumu, olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.


Terazi Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder