22 Temmuz 2011 Cuma

Oğlak Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aile ve yakınlarla ilgili pek çok sorumluluk öne çıkıyor. Ayrıca güvenliğinizle alakalı gelişmeler sizi bir parça zorlayacak. Daha hızlı hareket etmeli kendi özel hayatınızı içine alan konulara yönelmelisiniz. Zira stres yaratan ilişkiler sizi daha özenli olmaya itecek. İş hayatı açısından ise olumlu bir gün. Çabalarınızı öne çıkaracağınız gelişmeler var.

Oğlak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızın ilk günkü etkisinden kurtulup mantıklı düşününce, bu işin olamayacağını siz de kabul ediyorsunuz. Ama tatlı hayallere dalmamak elinizde değil. İş hayatında sağlıklı karar vermelisiniz.
Oğlak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız. Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir.

Aşk Yaşamı : Kişiliğinizde iğreti duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Aşka başka, başka pencerelerden baktığınız çok belli.

İş Yaşamı : Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Para Durumu: Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın peşine düşeceksiniz.

Dikkat: Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var.

Oğlak burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz. İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.


Oğlak Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder