24 Temmuz 2011 Pazar

Koç Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde kazandığınız yeni kararlılık sayesinde sizi duygusal açıdan meşgul eden konulardan sıyrılmaktasınız. Hayata daha açık, daha güvenli ve istikrarlı şekilde bakabilir, bu arada başkalarından olumlu değerlendirmeler alabilirsiniz. Kendinize odaklanmakta zorlanmayacaksınız. Ayrıca bu dönemde üzerinde çalıştığınız işlerin detaylarını ihmal etmemelisiniz. Tam olarak göremediğiniz ya da şansa bıraktığınız bazı işlerin yeniden karşınıza çıkması mümkün. Önümüzdeki günlerde zaman alabilecek işler için iyi bir hazırlık yapmalısınız.

Koç burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşadığınız aksilik ve uğursuzlukları nazari etkilere bağlayıp batıl insanlarda çözüm bulmayı amaçlayarak bu uğurda servet dökmeye kalkmanız yanlış. Dostlarınızdan destek alarak bu sorunu aşın.
Koç burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakım iş birlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir.

Aşk Yaşamı : Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir. Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor.

İş Yaşamı : Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir. Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir.

Para Durumu: Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak. Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi.

Dikkat: Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek
Koç burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz.Güneş’in bulunduğu konum düşüncelerinizin derinleşmesine neden oluyor . Bugün maddesel gereksinmeleriniz için,olanaklarınızın sınırlarını güçlü tutmak isteyebilirsiniz.. Midenizin hassas olduğu bir gün.


Koç Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder