22 Temmuz 2011 Cuma

Koç Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda gezinen Ay size dikkat çekicilik ve girişkenlik getiriyor. Pek çok konuda istediğiniz sonuçları alarak tatmin yaşayacaksınız. Kişiliğinizi öne çıkarabileceğiniz girişimler sayesinde yeni adımlar atılabilir. Kendinize olan güveninizin arttığı bu günü eğitim faaliyetlerine ayırabilirsiniz. Birden fazla konu ve yeni düşünceler sizi hareketli zamanlara götürecek.

Koç burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaptığınız anlaşmaların ve imzaladığınız sözleşmelerin hepsinden kârlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenecek bir değişiklik yok. Bir toplantıda şık görünümünüzle tüm gözler sizde olacak.
Koç burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz. Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin hiç sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli ve farkında olmadan ilişkinizi aşındırmaya çalışmamalısınız. İş yaşamı : Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız, iş ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzak iş ortamınız, iş yaşamınızda artık şansı yakaladığınızın göstergesi olabilir.

Para Durumu: Gittikçe hesapçı bir insan gibi görünmeniz sizi biraz üzüyor. Para konularında yakın çevrenize birçok açıklamayı yapmak zorunda değilsiniz. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var.

Dikkat: İş hayatınızda birinin sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size söylendiği gibi çıkar amaçlı değil
Koç burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize renklilik ve farklılık getiriyor. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.


Koç Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder