18 Temmuz 2011 Pazartesi

Koç Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi kısıtlayan gelişmeler öne çıkıyor. Kendinizi geçmişle ilgili konuları sorgularken bulabilir, gizli kalmış meseleler ile yüzleşebilirsiniz. Bu yüzden sabırlı olmalı, kendi kendinize zarar vermekten sakınmalısınız. Daha geniş gruplar içinde yer alarak, faydalı işler çıkarmaya bakmalısınız. Bazı fedakarlıklar yapmak ve yapıcı olmak size çok şey kazandıracaktır.

Koç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkularınız ve güven duyma isteğiniz arasında kalabilirsiniz. Bazı gelişmeler canınızı sıkıyor. Sevdiğiniz kişinin davranışlarının değişkenlikler gösterme-si sizin de farklı hisler içine girmenize neden olabilir.
Koç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer profesyonel bir atılım yapmak niyetindeyseniz, bunun artılarını ve eksilerini hesaplarken riski sıfır olarak ele alamazsınız. Bugün sürprizi bol bir davetiniz var. Evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Değerlendirip tüm gerginliklerinizi atabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz. İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir.

İş Yaşamı : Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

Para Durumu: Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak. Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç.

Dikkat: Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız. Son günlerdeki uykusuzluklarınızın peşinden, baş ağrılarınıza başka gerekçeler aramanız gerekmiyor.

Koç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. Yaptığınız işlerden kişisel huzur ve tatmin duyabileceğiniz birgün. Çevrenizdeki hoşunuza gitmeyen olaylardan soyutlanmak sizin elinizde.


Koç Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder