22 Temmuz 2011 Cuma

İkizler Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Güne iyimser ve girişken başlıyorsunuz. Sosyal çalışmaların hız kazandığı gelişmeler yanında yeni arkadaşlıklar edineceksiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda yenilenmeler yaşadığınız bu dönem şans sizden yana. Olumlu sonuçlar almakta kararlılık göstermelisiniz. Sosyal olanaklarınızı genişletmek konusunda önemli fırsatlar var.

İkizler burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdekiler size kuşkuyla bakıyor. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa hepsi sizin dostunuz. Her zaman sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Maddi sıkıntılara biraz daha göğüs germeniz gerekebilir.
İkizler burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak. Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var.

Aşk Yaşamı : Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Birtakım öğütlerle kafanızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Yaşadığınız ikilemde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu en doğru siz tespit edeceksiniz.

İş Yaşamı : Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak. Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Para Durumu: Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamaları yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Bu konudaki ters düşüncelere saygı göstermelisiniz.

Dikkat: Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, iş yaşamınızdaki konumunuzu bugünlerde riske sokabilir.

İkizler burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.


İkizler Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder