22 Temmuz 2011 Cuma

Boğa Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aniden gelişecek olayların üzerine gitmekten kaçınmalısınız. Zira gizli kalmış bazı meselelerin ortaya çıkması ile bazı kayıplar yaşamanız söz konusu. Kendinizi yıprattığınız bu günlerde biraz sabırlı olmaya bakmalısınız. Hazırlık süreci içinde olduğunuz bu günü başkalarına yararlı çalışmalarla doldurabilirsiniz. Yarın pek çok konuda rahat ilerlemeniz söz konusu.

Boğa burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Sevdiğiniz kişi size gerekli güveni bir türlü veremiyor. Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte ilişkinizde bazı olumsuzluklar var.
Boğa burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir. Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor.

Aşk Yaşamı : Arkadaş çevrenizin ilişkiniz üzerinde fazla etkisi var ve bundan yarar görmüyorsunuz. Aşktaki çözümsüzlükleri bir mutlak olarak görmemeli, daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girmelisiniz.

İş Yaşamı : Arkadaşlarınızla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza, başka nedenlerle, elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz de biraz aceleci bir yargı.

Para Durumu: Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar sizin sorununuz değil. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Dikkat: Bugünlerde, kritik bazı kararlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz
Boğa burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz.


Boğa Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder