22 Temmuz 2011 Cuma

Aslan Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece olumlu etkilerle dolusunuz. Dünden bu yana sizi hareketli kılan yabancılarla ilgili konular yoğunlaşıyor. Hayatınıza yeni konuların girmesi çok olası. Eğitim çalışmalarına yöneldiğiniz bu dönem değişik bir eğitim çalışmasına yönelebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz adına yeni başlangıçlar yaptığınız bugün son derece verimli sonuçlar alacaksınız.

Aslan burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Bu arada duyacağınız haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.
Aslan burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak. Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama.

İş Yaşamı : İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli.

Para Durumu: Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz. Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir.

Dikkat: Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı var. Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı
Aslan burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.


Aslan Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder