22 Temmuz 2011 Cuma

Akrep Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük işlerin getirdiği yeni konular ve bitmesi gereken işler gündeminizde. Günlük planlarınızı ilerletmek için organize olmanız, zamanı doğru kullanmanız gerekiyor. Farklı teknikler kullanmak konusunda ise cesur olmalısınız. İş ortamında yeni düzenlemeler öne çıkarken, hizmet etmeniz gereken ekstra gelişmeler olacaktır.

Akrep burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğiniz kişiyle sürekli tartışıyorsunuz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de biliyorsunuz. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama uygun bir dille ayrılık kararınızı açıklayın.
Akrep burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınız sürprizlere açık. Yanlış anlamalar karşısındaki tutuculuğunuz önümüzdeki günlerde size bazı bedeller ödetebilir. Gelecek günlerin niteliği tamamen sizin elinizde görünüyor.

İş Yaşamı : Randevularınız konusunda eleştiriler alabilirsiniz. İletişim sıkıntısı yaşadığınız ilişkilerde yeni yöntemlere yöneleceksiniz. Son zamanlardaki kararsızlığınızı atmaya çalışacaksınız.

Para Durumu: Bugünlerde para konularına daha ciddi bakmanızda yarar var. Sorumluluklarınızı geciktirmeniz, onları kısa bir sürede altından kalkamayacağınız bir hale getirebilir.

Dikkat: Bugünlerde daha yetişkin kişilerin öğütleri size yarar getirebilir.
Akrep burcu nun 23 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.


Akrep Burcu 23 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder