30 Nisan 2011 Cumartesi

Dünya Fuarı

İki gün önce sizlere google doodle logosu olması muhtemel 1 mayıs hakkında bilgi sunmaya çalışmıştık, fakat bugün görünen o ‘ ki google amcamız farklı bir logo ile bizleri karşılmaya hazırlanıyor. 1 Mayıs 2011 Tarihi sanırım tarihteki ilk ‘ nın gerçekleştiği gün. Google bu gün anısına dünya fuarı ‘ nın düzenlenişinin 160 ncı yıl dönümü anısına aşağıda vermiş olduğumuz hareketli google logosuna yer verecek.


Dünya Fuarı Google Doodle logosunu yakından incelediğimizde dikkat çeken ilk husus bir büyüteç vasıtası ile ilk fuar

1851


alanını gezebiliyor olmamız. Oldukça güzel ve göze hoş gelen bir logo olmuş. Şimdide gelin isterseniz dünya fuarı hakkında biraz bilgi verelim.

Dünya fuarı yani diğer bir değiş ile expo ingilizce ”exposition” kelimesinin kısaltılmasından gelmektedir. 19 ‘ ncu yüzyıl ın ortalarından beri düzenli olarak düzenlenen bir organizasyon türüdür. Türkçe karşılığında sergi olarak ta değerlendirilebilir. Expo Dünya Fuarı ‘ nın en önemli özelliklerinden bir tanesi ise Fifa Dünya kupası ve olimpiyat oyunlarının ardından dünyada ekonomik ve kültürel etki yaratan en büyük üçüncü organizasyon olmasıdır.




İlk Expo Dünya Fuarı 1851 yılında Londra’ da bulunan Hyde Park içindeki Kristal Palas’ ta ”Great Exhibition of the works of industry of all nations” teması altında düzenlenmiştir.


Dünya Fuarı Expo 2015 Yılında italya’ nın milano kendinde yapılacaktır. için Akdeniz ‘ in incisi izmir ‘ de aday gösterilmiştir fakat organizasyonu düzenleme hakkı italya’ ya verilmiştir.


1 Mayıs 2011 Tarihinde google logosu olması muhtemel Expo Dünya Fuarı 160 ncı yıl Google doodle logosu aşağıdadır.

Expo Dünya Fuarı 160 ncı yıl dönümü google doodle logosu


Expo Dünyü Fuarı google doodle ‘ ı aşağıdaki videodan hareketli olarak görebilirsiniz.



Expo Dünya Fuarı

İşçi Bayramı 1 Mayıs

Tüm dünyada büyük bir coşku ile kutlanan (Tabi bizim ülkemiz buna dahil değildir )  işçi bayramı hakkında bazı bilgileri sizler için özgür ansiklopedi wikipedia dan arakladık.


, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü. Dünya üzerindeki

1 Mayıs ' tan bir pankart


pek çok ülkede, resmî tatil olarak kabul edilmektedir. Türkiye’de ilk kez 1923'te resmî olarak kutlanmıştır. 2008 Nisan’ında, “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanması kabul edilmiştir. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM’de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir.

İlk kez 1856'da Avustralya’nın Melbourne kentinde taş ve inşaat işçileri, günde sekiz saatlik iş günü için Melbourne Üniversitesi’nden Parlamento Evi’ne kadar bir yürüyüş düzenlediler.




1 Mayıs 1886'da Amerika İşçi Sendikaları Konfederasyonu önderliğinde işçiler günde 12 saat, haftada 6 gün olan çalışma takvimine karşı, günlük 8 saatlik çalışma talebiyle iş bıraktılar. Chicago(Şikago)’da yapılan gösterilere yarım milyon işçi katıldı. Luizvil’de (Kentaki) 6 binden fazla siyah ve beyaz işçi, birlikte yürüdü. O dönemde Luizvil’deki parklar, siyahlara kapalıydı. İşçiler, sokaklarda yürüdükten sonra hep birlikte Ulusal Park’a girdi. Her eyalet ve kentte, siyah ve beyaz işçilerin birlikte yaptığı gösteriler, gazeteler tarafından, ‘Böylece önyargı duvarı yıkılmış oldu’ şeklinde yorumlanmıştı1.


Bu gösteriler 1 Mayıs‘ı izleyen günlerde tüm harareti ile devam etti ve 4 Mayıs’ta kanlı Haymarket Olayı’na yol açtı.


Uygulanan yasal baskılarla bu gösterinin tekrarlanması engellendi. 1889`da toplanan İkinci Enternasyonal’de Fransız bir işçi temsilcisinin önerisiyle 1 Mayıs gününün tüm dünyada “Birlik, mücadele ve dayanışma günü ” olarak kutlanmasına karar verildi. Böylece ikinci gösteri 1890 yılında yapılabildi.


Ayrıca 1 Mayıs Tarihinde Google Doodle logosu olarak dünya genelinde yeni bir logo yayınlayacaktır. Bu logoyu hep birlikte merakla beklemekteyiz.

İşçi Bayramı 1 Mayıs

27 Nisan 2011 Çarşamba

Kanal İstanbul Projesi Detayları ve Resimleri

Kanal İstanbul Projesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklandı. Kanal İstanbul Projesi hakkındaki tüm detayları sevgilerimle.net farkı ile sizlere sunuyoruz.


İŞTE ÇILGIN PROJE: KANAL İSTANBUL

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “çılgın projem” olarak adlandırdığı projesini slaytlar ve animasyonlar eşliğinde açıkladı. Erdoğan, çılgın projesinin adının ‘Kanal İstanbul’ olduğunu belirterek, ”İstanbul içinden deniz geçen iki şehre dönüşecek. Avrupa Yakası’nda Karadeniz ile Marmara arasında bir kanal açacağız” dedi. Kanalın Marmara girişi Silivri’den başlayacak.


İLK HINCAL ULUÇ YAZMIŞTI
‘Çılgın projeyi’ gündeme ilk Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç getirmişti. Başbakan’la telefon görüşmesi yapan Uluç köşesinde şunları yazmıştı: “İki cümle ile projenin adını söyledi. Telefon elimde dondum kaldım.. Bu İstanbul konusunda bugüne dek duyduğum en çılgın proje.. Biri bana “Bin proje say” dese, bin gün izin verse aklıma gelmez. Öyle çılgın. Bu projeyi, bir TV canlı yayınında Türk ve Dünya (Dünya.. Bu sözcüğe dikkat edin. Şifre o.) kamuoyuna açıklamak Başbakan’ın hakkı..”


HAYALLER KURDUK


Bir İstanbul aşığı olan, İstanbul’u hayal şehir, bu şekilde tanımlayan Yahya Kemal özellikle İstanbul üzerine yazmış olduğu deniz adlı şiirini şu dizeleriyle bitiriyor:


“Çıktığın yolda bugün yelken açık yapayalnız. Gözlerin arkaya çevrilmeyerek pervasız. Yürü, hür maviliğin bittiği son hadde kadar. İnsan alemde hayal ettiği kadar yaşar.”

İnsan alemde hayal ettiği kadar yaşar. Alparslan bir hayal kurmuş, Anadolu’nun kapılarını aydınlığa aralamıştır. Fatih Sultan Mehmet hayal kurmuş, gemileri karadan yürütmüş. Süleymaniye Mimar Sinan’ın önce hayallerini süslemiş, ardından İstanbul’un incisi olmuştur. Selimiye Edirne’nin, Türkiye’nin dünyamızın incisi olmuştur.  Bütün büyük adımlar bir hayalle başlamıştır. Bütün büyük zaferlerin, medeniyetlerin temelinde önce hayal vardır. İşte biz de ülkemiz için milletimiz için hayaller kurduk.




Üstad Necip Fazıl ne güzel söylemiş İstanbul için:


“Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar. İçimde tüten birşey; hava, renk, edâ, iklim; O benim, zaman, mekân aşıp geçmiş sevgilim. Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur; Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur. Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale, Ve kavuşmuş rüyalar, onda, onda misâle.”


 KİM ÇEVRECİ? CHP Mİ BİZ Mİ?


İşte böyle bir İstanbul’un hayaliyle iş başına geldik. Gecesi sümbül kokan bir İstanbul için kolları sıvadık. Biz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için koştuk. Çöp dağları vardı. İktidarda CHP vardı. Çöp dağlarında hayallerin tükendiği bir İstanbul’u, Ümraniye’de çöp dağlarının patladığı ve 39 vatandaşımızın öldüğü şu Ümraniye’de iktidarda CHP vardı. Çöpten çöp dağlarından kurtararak buraları park alanlarına dönüştürdük. İstanbul’u suyla buluşturduk. Temiz bir Haliç isteniyordu. Kime gittiysek bize Haliç temizlenmez diyorlardı. Kayalarla toprakla dolu bir Haliç. Düşünebiliyor musunuz? Bunun söyleyenler bize artık danıştığımız o koskoca hocalarımızdı. Onlar bize böyle söylüyorlardı. Fakat biz aradık araştırdık ve Haliç’in temizlenebileceğini öğrendik. Haliç’in içinden bütün çamuru aldık ve onu 9,5 km uzaklıktaki Alibeyköy’deki taş ocaklarına taşıdık. Kamyonlarla taşımıyorduk, oraya adeta petrol boru hattı gibi borular döşemiştik. Orada kendimize 650 bin metrekarelik bir park meydana getirdik. Kim çevreci? CHP mi biz mi?


 İstanbul sevdamız bizi buralara getirdi. Yılmadık, umudumuzu kaybetmedik. Hayallerimizi hiç yitirmedik. Aylar boyunca özgürlüğün hayalini kurduğumuz kadar büyük Türkiye’nin hayallerini kurduk orada. 14 Ağustos 2001’de işte o hayallerin peşine düştük. Biz konuşan düşüncelerini özgürce ifade edebilen korkmayan korkutulmayan hiçbir ferdi dışlanmayan ötelenmeyen bir Türkiye hayalini kurduk. Bunu başardık, başaracağız.


 ÇANAK ÇÖMLEK ÇIKTI DİYE MARMARAY’IN BİTİŞİ 4 YIL ERTELENDİ


Çok enterasan üçüncü köprü dedik. CHP’lilerin hemen eteği tutuştu. Açıklama yaptılar karşıyız. E sizden zaten başka bir şey beklenmez ki? Bu zihniyet sevgili kardeşlerim birinci köprüye de karşıydı, ikinci köprüye de karşıydı. Bu zihniyet Marmaray’a da karşıydı. Zaten bu zihniyet Marmaray’ın bitişini 4 yıl erteletti bize. Neden biliyor musunuz? Orada çanak çömlek çıkmış bu. Lafa gelince insandan değerli bir şey yok. Ama 4 yıl bir proje geciktirilmez. İnsanımın 4 yıl yaşamında, İstanbul’un ulaşımında artılarla eksileri bunların hesaplama durumu yok. İnsan öncelikli bakmadı bunlar, her zaman ideolojik yaklaştılar.


Kanal İstanbul Projesi Detayları ve Resimleri

YGS 2011 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

YGS 2011 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
2 -3 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim Ara sınavının sonuçlarının açıklanması beklenirken bir yandanda 27 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilen olaylı YGS sınavının ne zaman açıklanacağı merak konusu.

Savcılık tarafından soruşturma aşamasında olan bizlerde tam olarak bilmiyoruz. Konu hakkındaki oyrumlarınızı aşağıya bırakabilirsiniz.




YGS 2011 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

26 Nisan 2011 Salı

Boğa Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha esnek planlar yapmalı, tamamlanması gereken işlere öncelik vermelisiniz. İş ve ev hayatı arasında kalmanıza rağmen, hızlı ilerlemeniz mümkün. Kariyer ve amaçlarınız üzerinde durmak ve destek aramak konusunda ise kararlı olacaksınız. İş hayatında kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz Fırsatları artık kullanmalısınız.
Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sorunlarınıza çözüm bulmak için fazla kafa yorduğunuz bir dönemdesiniz. Maddi gücünüze güvenerek bazı yanlışlar yaptığınız fark etmelisiniz. Ailenizden birinin sağlığıyla ilgileneceksiniz.
Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

Aşk Yaşamı : İlişki içinde, mutlaka paylaşmak zorunda olduğunuz ve asla sürpriz biçiminde sunamayacağınız hoşlukların varlığını kabul etmelisiniz. Bu sıralar düşündüğünüz sürprizleri açığa çıkartın. Bazı sürprizler sorun yaratabilir.

İş Yaşamı : Alacağınız bazı bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak. Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor.

Para Durumu: Değişiklik merakınız yeni masraflara yöneltiyor. Yeniden düşünün ve tek başınıza karar almayın. Önümüzdeki günlerde bir alım satım işi size kent dışı bir yolculuk yaptırabilir.

Dikkat: Şu sıralar gündeminize hakim olan çelişkinizde pek anlamlı olmayan gerekçelerle vakit kaybediyorsunuz. Bir barışma niyeti içinde olduğunuzu gizlemeye çalışmanız hiç gerekli görünmüyor.
Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Başlangıçlar yapmak için, beklemeyi tercih etmenize rağmen, kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için, kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeni iş olanaklarına imkan tanıyorsunuz..Bugün, gizlilikler konusunda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Daha saydam olmaya çalışmalısınız.


Boğa Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Devam eden yeniliklere adapte olmakta kararlısınız. Yabancılarla ilgili işler ve uzaklardan alacağınız haberler size umut verecek. Zira eğitim ya da akademik alanda yaşadığınız değişiklikler hızlı ilerlemekte. Daha akılcı ve özgür hareket edebileceksiniz. Yeni ufuklar ve konular hayatınızı zenginleştirecek olanakları size getirecektir.
İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Şimdiye kadar kural ve prensiplerinize bağlı bir hayat tarzı sürdürdünüz. Ancak yaşamınıza girecek kişi bunları tümüyle değiştirebilir. Bu durumu başta garipseseniz de ilerleyen günlerde uyum sağlayacaksınız.
İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizle ilgili bazı değerlendirmelerinizin, dış değerlendirmelerle benzeşmesi yolunda çabalar içine girmelisiniz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan edineceğiniz kazanımları birtakım sonuçlarla anlayacaksınız. Bazı ilişkilerinizde aksattığınız sorumluluklar, sorumluluk sahibi imajınızı zedeliyor. Bu imajın kolay kazanılmadığını biliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Kararınızın doğruluğu, yanlışlığı artık bir önem taşımıyor. Geçmişten arınmalısınız. Önünüze çıkan fırsatlar, sizi gündemden kalkmış, eskide kalmış sorulardan ve yalnızlıktan kurtarabilir.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyorsunuz. Başarılarınızın arkası gelecek. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor.

Para Durumu: Hayata bakışınızda, sağlamcılık ve genişlik bir arada. Parayla ilişkinizde de aynı çelişki gözleniyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız bugünlerde riskli para ilişkilerinde zarar verici olabilir.

Dikkat: Bugünlerdeki yalnızlık duygunuzun çok ortada, belli bir nedeni var. Çok özel ilişkilerde yarını oluşturma konusunda gecikiyorsunuz.
İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel ilişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyor olsanız bile, dikte yönleriniz sorun yaratabilir. Bugün fikirlerinizi söylerken kalp kırabilirsiniz.


İkizler Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Esnek olmanız, ikili ilişkilerde yeniliklere açık durmanız size çok şey kazandıracak. Zira bazı karşıtlıkları aşabileceğiniz koşullar öne çıkıyor. Yeni önerileri farklı bir bakış açısı ile değerlendirmek, ortaklıklarınıza olumlu yansıyacaktır. Yakın arkadaşlıkların getirdiği paylaşımlar hayatınıza pozitif zamanlar getirecektir.
Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Siz sevdiğinizden o da sizden ilk adımı bekliyor. Bugün bir yemek davetinde ona açılıp güzel ve mutlu anlar yaşayacaksınız. Yatırım araçları değişikliği için uygun bir gün. Sağlığınız için spora başlamalısınız.
Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili öncelikle kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor. Bugünlerde alacağınız birtakım kararlarda zorlanabilirsiniz. Ama kararlarınıza kendinizden başkalarını da ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirebilir.

Aşk Yaşamı : Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

İş Yaşamı : El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki, iş hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Para Durumu: Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Dikkat: Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.
Aslan burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor.


Aslan Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yapılması gereken işler ve detaylar karşısında hızlı hareket etmelisiniz. Sorumluluk aldığınız her konu sizi uğraştıracak ve yoracaktır. Hizmet etmeniz gereken yeni temalar üzerinde sıkı çalışmanız lazım. Göstereceğiniz çabalar ileride karşınıza kazanç olarak çıkacaktır. Çalışma koşullarında yaşadığınız olumlu değişiklikler moral verici yönde olacak.
Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kopmuş olan iş ve dostluk ilişkilerinizi tekrar eski haline getirmek sizin elinizde. Almayı düşündüğünüz bir menkul sizi mali açıdan borca soksa da ilerisi için kârlı bir alışveriş olacak. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkilerinizin sağlığı açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemdeki inatçılıklar konunun temel sorunu gibi duruyor. Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde aşk dünyanızda farklı hareketlenmelere hazırlıklı olun. Dolaylı yollarla alacağınız duyumlar, sizi bugünün yeni heyecanlarından bir an alıp çok gerilere götürebilir.

İş Yaşamı : İstediğiniz çok özel görüşme için bugün bir fırsatınız olabilir. Çok gönülden çalışıyorsunuz. İlişkilerdeki pürüzler ve kazancınızdan duyduğunuz memnuniyetsizlik, hiçbiri sizi frenleyemiyor.

Para Durumu: Hassas olunması gereken ilişkilerde para alışverişleri zarar getirebilir. Parayla ilişkinizi belli bir disiplin altına almanız gerekiyor. Bu konudaki bütün eleştirmenleriniz iyi niyetli.

Dikkat: Yüreğinizdeki duygusal kararsızlıklar acele netlikler gerektiriyor. İş yaşamınız, özel yaşamınızın hareketlenmelerinden fazlaca etkisi altında.
Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün duygusal anlamda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var. Önemli dostlarınızın desteği size güç verirken, değişkenlikten uzak kalmalısınız. Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız ortaklıklar ve iş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız.


Başak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Farklı koşullar altında olmanız rağmen, aile ile ilgilenmeniz bir zorunluluk. Bazı fedakarlılar yapmanız gerekebilir. Özellikle taşınma ya da güvenlikle ilgili Sizi daha fazla çaba göstermeye itebilir. Planlarınızı aksatmadan ilerletmeli, kendi özel hayatınıza yer açmalısınız. Yaratıcı uğraşlarda çok farklı ve size derinlik kazandıran olanaklar bulacaksınız.
Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Talep ettiğiniz finans desteği nihayet elinize geçiyor. Bu paranın her kuruşunu önemli projelerinizin gerçekleşmesi için harcamaya dikkat edin. Aşk ilişkinizde cömert tutumunuzu frenlemelisiniz.
Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Aşk yaşamı : Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu. Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak.

İş Yaşamı : Bir projeniz için kaynak arayışınızda erken umutsuzluğa düşmüş gibi görünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günleri geride bırakıyorsunuz.

Para Durumu: Alacak verecek konularında dönemsel dengesizlikleri sorun olarak yaşayabiliyorsunuz. Birkaç kişi arasındaki bir para konuşmasında daha iradi davranmanız gerekiyor. Bu görüşmelerde ciddi kazanç ya da kayıplar olabilir.

Dikkat: Bugünlerdeki telaşçılığınızın altında yatan kökten bazı değişim kararlarınızda çok aceleci davranışlardan kaçınmalısınız. Bazı şeyleri zamana bırakmanızda bir kaybınız olmayacak.
Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ailenizle ilgili sorunların gündeme gelmesi bireyler arasında çatışmalara neden olabilir. Onların istekleri sizin yaratıcılığınızı engelleyebilir. Bugün, diyaloglarınızı kanalize edecek ve ailenizin karakteristik özelliklerine ters düşmeyecek şekilde hareket etmelisiniz. Onların mutluluğu sizin davranışlarınızla paralel gidecek.


Akrep Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi manevi güven arayışınızı sizi gereksiz endişelere götürmekte. Oysaki Bugün borç alacak konularınızda önemli aşamalar söz konusu. Bu moralle önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Yakın ilişkilerde ise destek göreceğiniz, paylaşımlarınızı yenileyebileceğiniz fırsatlar var. İş hayatında temellerinizi sağlamlaştırma çabanız olumlu sonuçlar getirecek.
Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son zamanlarda iş hayatında bazı elemanlarınızın acemice sayılabilecek hataları sizi çılgına çeviriyor. Kadro değişikliği yapmayı düşünseniz de şu anki maddi imkanlarınız elinizi kolunuzu bağlı tutuyor.

Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O, artık köreldiğine inandığını duygularınızı geri istiyor. Bunun dışında verdiğiniz değer, onun için çok anlamlı değil. İlişkinizde artık, iki yabancı gibi randevulaşıp uzun, uzun konuşma zamanı.

İş Yaşamı : Kendinizden ayrı tutmadığınız dost ilişkilerin, iş beraberliği önerileri sizi korkutuyor. Yakın zamanda çok değişik alanlardan görüşme istekleri alabilirsiniz. Bir şeyleri çabuklaştırmak için özel çabalarınız olacak.

Para Durumu: Dikkatli harcamalarla düze çıkabilirsiniz. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil. Bugünlerde kent dışında para getirecek bir satış konunuz olabilir.

Dikkat: Pek istekli olmamanıza rağmen, daha çok karşı tarafın ısrarcılığıyla yakınlaştığınız ilişkilerde zarar görebiliyorsunuz. Bazı ilişkilerinizi sınırlı tutmanız gerekiyor.
Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızı güçlü olduğu bir gün. Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Evinizle ilgili değişikliğe bugün yapabilirsiniz. Harcamalarınız olacaktır.


Yengeç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Alacağınız pozitif haberler günlük planlarınızı değiştirmekte. Yapacağınız kısa yolculuklardan kazançlı çıkabilirsiniz. Kardeşler, yakınlar ise hayatınıza daha fazla olanak getirecektir. Duyacağınız sözler ve yaklaşımlarla ilişkilerinizi geliştirme şansı bulabilirsiniz. Sosyal konuların içinde yer aldığınız bu dönem eğitsel alanda yenililer göze çarpacak.
Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkucu tutumunuz yüzünden sevdiğiniz insanla olan ilişkinizin bozulduğu bir dönemi yaşıyorsunuz . Onu tekrar kazanmak için harekete geçin. Teklif edilecek iş ortaklığına iyice araştırmadan cevap vermeyin.

Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuğunuz gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok fedakar yaklaştığınız bir ilişkinizde, arkadaşınızın paylaşmacılığının iyice körelmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

Aşk Yaşamı : İlişkinizden daha çok şey beklediğinizi artık kendinizden saklamıyorsunuz.Yeni başlayan beraberliğinizde şu günlerde yaşadığınız hayal kırıklıkları, size yeni kararlar aldırabilir.

İş Yaşamı : Son zamanlardaki karamsarlığı üzerinizden atmış olmanız, bütün çalışma arkadaşlarınızı sevindirmişe benziyor. Yapay insan ilişkilerinin, işin gidişatını müthiş etkilediğine inanıyorsunuz.

Para Durumu: Tahsilat konuları bugünlerde güçlükler çıkartabilir. Bu güçlükleri ortadan kaldırmanız daha kararlı tavırlara bağlı. Birkaç gün içersinde sevineceğiniz gelişmeler söz konusu.

Dikkat: Değişen koşullar nedeniyle son günlerde kararsız kaldığınız konularda, çıkarlarınızı daha iyi gözetebileceğiniz yeni belirlemeler oluşturmanız gerekiyor.
Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Venüs, kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerken sosyal ilişkileriniz ve aşk hayatınız canlanıyor. Kendinizi mutlu hissetmek için birçok nedeniniz olacak. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Yeni tanışacağınız insanlardan etkilenebilir ve onları fikirlerinizle yönlendirebilirsiniz.


Yay Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Cinsel hayat nasıl düzene sokulur ?

Mutlu bir ilişkinin en temelinde hiç kuşku yokki düzenli bir cinsel yaşam gelmektedir. Düzensiz cinsal hayatınızı nasıl düzene sokabilirsiniz ?

Konuşmaya başlayın, ancak bu konuşma eşlerden birinin romantik girişimi, bir diğeri tarafından reddedildiğinde başlamasın. Nötr bir zaman bekleyin ve kesinlikle Konuyu sakin ve nötr bir şekilde konuşun

Konuşmaya başlayın, ancak bu konuşma eşlerden birinin romantik girişimi, bir diğeri tarafından reddedildiğinde başlamasın. Nötr bir zaman bekleyin ve kesinlikle yüksüz olmaya dikkat edin. Eğer cinsellikle ilgili bir konuşma başlatmak size tuhaf geliyorsa, seksle ilgili bir kitap alıp birlikte okumayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde gerginliği azaltıp, eşinizin, sizin aranızdakileri yoluna koymak için oldukça açık olduğunuzdan emin olmasını sağlayın.

İsimlendirmelerden kaçının

Karşınızdaki sürekli seks istediği için bir “yatak arkadaşı” ya da fazla seksten kaçındığı için “frijit” değildir. Eğer uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa, ilişkinizin yürümesi için bilmeniz gereken şey, anlamında herkesin düşünce ve hareketlerinin farklı olabileceğidir. Önemli olan, birlikte olmaktan ve nerede ya da ne şekilde olursa olsun birlikte seks yapmaktan zevk alıyor olmanızdır.

Her iki taraf da biraz verici olmalıdır

Bir çok terapist, ilişkide kimin cinsel davranışına uyum sağlanması gerektiği konusunda tartışmalar yaşamaktadır. En iyisi ise, eşlerin bir orta noktaya ulaşmaları olacaktır.

Mutlaka seksle sonuçlanmayan fiziksel temaslara izin verin

Birbirinize açıkça seksi çağrıştırmayan dokunuşlarda bulunun. Hiç bir gününüzün günaydın ve iyi geceler öpücükleriyle başlamayıp bitmemesine izin vermeyin. Uzun uzun sarılın.

Seks tarihlerini planlayın

Belirli bir gün içinde seks yapılacağını bilmek partnerlerin ikisini de rahatlatan bir durum olacakatır. Taraflardan hiç biri, reddedilmenin utancınıcinsel iliski 300x163 Cinsel hayat nasıl düzene sokulur ? ya da karşı tarafı memnun edememenin utancını yaşamayacaktır. Belki seksin, spontane olduğunda daha ateşli olduğu fikrinden uzaklaştıracak bir yöntem ama aynı derecede tatmin edici olacağı da kesindir. Aynı zamanda bir gün seçmek, daha sonrasında beraberinde kimi bazı zevkli detayları da getirecektir.

Bütün bir vücut uyarımını hedefleyin ve yavaş olun

Erkekler için seks, gereğinden fazla oranda genital organlarla özdeşleştirilir. Ön sevişmeyi yavaşlatmak ve farklı erojen bölgelere odaklanmak, kadının uyarılması ve erkeğin de performansını yükseltmesi için zaman tanıyıcı bir etken olabilir. Sonuç odaklı olmaktansa zevk odaklı olmayı deneyin.

Partnerinizi ödüllendirin

Erkekler kadın partnerlerini havaya sokabilmek için, onlara iyi şekilde davranarak ve onları ödüllendirerek davranırlar. Bu bir çok hayvan türünde kurlaşma olarak da gözlemlenir. Doğadaki halinden farklı olarak erkekler de ödüllendirilmekten hoşlanırlar. Her iki tarafın da birbirlerini ne kadar mutlu ettiklerini hatırlamaları için bir takım ödüllere ihtiyaçları olacaktır.

Sürprizler seks dürtüsünü arttırır

Yaratıcı ve oyunlara açık olun. Her zaman yatakta seks yapmayı sürdürmeyin. Fantezilerinizi birbirinizle paylaşın. Ufaktan başlayıp büyütebileceğiniz oyunlar oynamaktan çekinmeyin.

Yaşamınızdaki stresi azaltın

Stres seksten alınan keyfi azaltan en büyük etmenlerden birisi olarak görülebilir. Bu nedenle yaşamlarınızdaki stresi azaltmak için birbirinize yardımcı olun. Daha az çalışın. İşte ya da çocuklarla ilgili işler kötü gitse bile, bir çift olarak aranızdaki ilişkiyi bu problemlerden ayırmayı öğrenin. Seks aynı zamanda mükemmel bir stres önleyicidir de..

Dışardan yardım alın

İnsanlar bir çok sebepten ötürü profesyonel yardıma başvururken neden seksle ilgli destek almasınlar? Doktorunuza cinsel dürtünüzle ilgili tatmin olamadığınız noktaların ruhsal ya da fiziksel sebeplerini sorabilir, bunlara göre önlemler alabilirsiniz.

Cinsel hayat nasıl düzene sokulur ?

Balık Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Değişen şartlar sizi zorlamaya devam ediyor. Geçmişe ait düşüncelerden uzaklaşmanız ve kendinizi toparlamanız gerek. Duygusal altyapınızı zorlayan etkilerden bu şekilde uzaklaşabilirsiniz. Elinizdeki işleri tamamlamak için zaman yaratmak ve ilerlemek sizin elinizde. Hayal gücünüzü kullanarak tatmin yaşayacağınız yararlı çalışmalar yapılabilir.
Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı kendinizi ifade etmekte başarılı olduğunuz söylenemez. Bu durum zaman zaman aranızda gerginliklere neden oluyor. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bunları iyi değerlendirmelisiniz.
Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. Aşk yaşamı : Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak.

İş Yaşamı : İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var. Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler, sizi ummadığınız kadar etkileyecek.

Para Durumu: Küçük sayılabilecek bir parayla, büyük bir oluşuma katılma şansı yakalayabilirsiniz. Bugünlerde, para konularında yetkin insanlara ve doğru araştırmalara yönelmelisiniz.

Dikkat: Çalışma hayatınızda sizi simgeleyen özellikleriniz var. Risk sizin için bir kaygıdan çok bir cazibe gibi. Ancak bugünlerde dikkatli olmanızda yarar var.
Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddesel kazançları sorguladığınız bir gün. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle harcamalarınız bütçenizi aşabilir. Partnerinizin bu konuda size destek vermesini bekleyebilirsiniz. İş yaşantınızda güçlü dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz.


Balık Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayattan aldığınız keyifler büyümekte. Boş zamanlarınızı değerlendirmekten yana oldukça şanslınız. Değişik hobiler bu dönem işinizin bir parçası olabilir. Duygu ve düşünceleriniz arasında ise iyi bir uyum var. Kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı çalışmalar hız kazanacaktır. Sevgi ilişkilerinde son derece akıcı ve mutlu edici zamanlar söz konusu.
Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Neşeli bir ortamda dostane başlayan ilişki yakında duygusal yoğunlukta ilerleyebilir. Aşk rüzgarlarının esintilerine hazır olun. Yoğun iş temposu sizi strese sokuyor. Bu nedenle kendinize de zaman ayırın.

Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O, artık köreldiğine inandığını duygularınızı geri istiyor. Bunun dışında verdiğiniz değer, onun için çok anlamlı değil. İlişkinizde artık, iki yabancı gibi randevulaşıp uzun, uzun konuşma zamanı.

İş Yaşamı : Kendinizden ayrı tutmadığınız dost ilişkilerin, iş beraberliği önerileri sizi korkutuyor. Yakın zamanda çok değişik alanlardan görüşme istekleri alabilirsiniz. Bir şeyleri çabuklaştırmak için özel çabalarınız olacak.

Para Durumu: Dikkatli harcamalarla düze çıkabilirsiniz. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil. Bugünlerde kent dışında para getirecek bir satış konunuz olabilir.

Dikkat: Pek istekli olmamanıza rağmen, daha çok karşı tarafın ısrarcılığıyla yakınlaştığınız ilişkilerde zarar görebiliyorsunuz. Bazı ilişkilerinizi sınırlı tutmanız gerekiyor.
Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, kendi içinizde yanlış değerlendirmelere neden olabilecek saplantılarınızı aşmalı ve fikirlerinize esneklik kazandırmalısınız.Anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.


Terazi Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Değerlendirmeniz gereken olumlu fırsatlar söz konusu. Sizi şanslı kılan arkadaşlılar ve sosyal hayatın hareketliliği öne çıkıyor. Ortak çalışmalarda daha sağlam ve doğru kararlar alabilir, destek görebilirsiniz. Sosyal çevrenizde edineceğiniz arkadaşlıklar ise aşk hayatınıza olumlu yansıyor. Geleceğe daha umutlu gözlerle bakmalısınız.
Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size yapılacak bir sürpriz hayatınızın büyük ölçüde değişmesine sebep olabilir. İş ve mekan ortamını değiştirme planlarınız önümüzdeki günlerde daha net bir hale gelecektir. Ev içinde sakin olmalısınız.
Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Güven verici kişiliğiniz ve sorumluluk duygunuzla özellikle yakın ilişkilerinizde neden olduğunuz olumsuz rahatlık, bu sıralar aşırılığa varabilir, insanlar sorunlarını kolayca size devredebilirler. Aile bağlarınızdaki ileri düşkünlüğünüz küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenizde aşk yok. Çok şanslı birisiniz, mutluluğunuz tek başına sizden kaynaklanmıyor.

İş Yaşamı : Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz. Çok yürekli ve atak görünüşünüz, iş ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz izlenimine yetmiyor. Geri planda kalmaya istekli gibisiniz.

Para Durumu: Yerinde öngörülerinizi frenleyen abartılı bir sağlamcılığınız var. Bugünlerde ikili görüşmelerde size kaçırılmaz fırsatlar sunulabilir. Düşünmeye değer bulacaksınız.

Dikkat: Becerileriniz kariyerinizi yükseltmeniz için oldukça yeterli. İş ilişkilerinizde kendinizi daha belirginleştirmeye çalışmalısınız.
Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Hayalleriniz doğrultusunda yaşıyor ve ideallerinizi gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Kendinizi sınırlamaktan hoşlanmıyor ve özgürlüğünüzü rahat ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin bilgilerine ve tecrübelerine gereksinim duyabilirsiniz. Heyecan verici bir gün sizi bekliyor.


Koç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında ve parasal konularda farklı bir bakış açısı kazanmaktasınız. Birikimlerinizi yeniden değerlendirmek konusunda önemli fırsatlar bulabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru kullanmak, bütçenizi aşan giderleri kontrol etme kolaylaşmakta. Grupları içine alan iş konularından tatmin edici kazançlar elde etmeye bakmalısınız.
Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor ama siz yine de mutlu değilsiniz. İş yerinde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor. Büyüttüğünüz problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Birkaç gün içinde hayat size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

Aşk Yaşamı : Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız yine.

İş Yaşamı : İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Para Durumu: Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Dikkat: Bazı durumlarda zorlandığınız oluyorsa da açığı gediği kapatmayı beceriyorsunuz. Maddi beklentilerinizde acele etmemeli, sabırlı davranmalısınız.
Oğlak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yönetici Gezegeniniz Satürn ters hareketi yüzünden , kişisel ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Beklentilerinizde karşılık bulamamak veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olacaktır. Atılımlarınız için beklemeli ve eski ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızı kabul etmek özgüveninizin artmasına neden olacaktır.


Oğlak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda size cesaret ve güvenle hareket etme imkanı getiriyor. Hayata geniş bir açıdan bakmaya çalışın ve hedeflerinize odaklanın. Zira şansın sizden yana olduğu bir gün söz konusu. Kişisel alanda yeni adımlar atabileceğiniz şartlar içindesiniz. Yakın çevrede yaşanan hareketlilik ise sizi hevesli kılıyor. Her konuda düşüncelerinizi ortaya koymakta başarılısınız.
Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyin olumlu gideceği, başarılarınızın yoğun olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatında yüklü ödemeler aldıkça bunu yeni projelerinize finans kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Sağlığınız iyi görülüyor.
Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Geçmiş hatalarınızla sıkça yüzleşmeniz biraz problemler getiriyor, ama bunun yararını göreceksiniz. Bu yüzleşmelerde sorgulayan yanınıza göstereceğiniz direnci kırmanız gerekiyor. Doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu aksattığınız şeklinde düşünceler var. Yakında vermek zorunda kalacağınız birtakım hesaplarınız olabilir.

Aşk Yaşamı : Geçmiş hayal kırıklıklarınızla yanıltan genellemeler yapıyorsunuz. Olumlu örneklerin azlığı da karamsarlığınızı arttırıyor. Gereksiz takıntılarınızı bir an önce bitirmenizde yarar var.

İş Yaşamı : Daha sabırlı ve inisiyatifli girişimlerle olaylara yön vereceksiniz. Belirlediğiniz bazı kurallarda geri adımlar atabilirsiniz. Fakat aldırmayın, son günlerdeki gelişmeler puan grafiğinizi yükseltecek.

Para Durumu: Bir topluluk içinde paranızı değerlendirme girişimleriniz olabilir. Ama ataklığınızı geri planda tutmanız yine de yararlı olacak. Aile içinde bugünlerdeki yüklü bir alım niyeti, tartışmalı kararsızlıklara yönelebilir.

Dikkat: Son zamanlarda kendinizi biraz ihmal etmiş gibisiniz. Rutin işlerinizden kendinize zaman ayırabileceğiniz fırsatlar yaratmalısınız. Bu, birçok konuda daha iyi düşünmenizi sağlayacak.
Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, burcunuzda ilerlerken sizi yaratıcı ve çekici kılıyor. Olumlu motivasyonunuzu özel ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, iyimser ve yardımsever duygularla hareket etmek istiyorsunuz. Güçlü bir partner üzerinizde baskı kurabilir. Bu konuda taviz vermezseniz, ilişkilerinizi daha olumlu kılarsınız. Yapıcılığınızı arttırmalısınız.


Kova Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Engelliler siyasi partileri yetersiz buluyor!

Engelliler siyasi partilerin kendilerine yeteri kadar önem vermediğinden yakınıyor. Engelliler.Gen.Tr sitesi kurucusu Halil Yılmaz, yaptığı açıklamada 2011 yılında yapılacak genel seçim öncesi çoğu partinin seçim beyannemelerini incelediklerini ve partilerin seçim beyannamelerinde le ilgili vaatlerini çok yetersiz bulduklarını söyledi.

Partilerin seçim beyannemelerinde engellilerle ilgili kısımları incelerken bu ülkeyi yönetmeye talip insanların 12.5 milyonluk vatandaşa nasıl olurda bu kadar uzak, onların sorunlarından bi haber olduklarına anlam veremediklerini söyleyen Halil Yılmaz, site olarakta bu önemli konuyu forumlarında tartışmaya açtıklarını belirtti.



İlgili konuyu okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sitede söz konusu konuya dair heraretli tartışmalar olurken, üyelerinin çoğunluğunun engelliler den oluştuğu site üyeleri seçim beyannamelerine ağır eleştiriler getirdiği açıkca görülüyor.


Engelliler siyasi partileri yetersiz buluyor!

Altın Çilek Meyvesi Zayıflama Hapı Faydaları ve Yorumları


Diyet kategorimizin bu haftaki manşet yazısında silere ” Zayıflama Hapı” hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Altın çilek hapı bildiğiniz gibi lik önce Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ ın kullanması ile gündeme geldi ve o gün bugündür gündemden düşmüyor. Altın Çilek ‘ hapı sadece zayıflatmak ile de kalmıyor bir çok yönden vücuda destek sağlıyor. Şimdi gelin hep birlikte altın çilek zayıflama hapı ‘ nı yakından inceleyelim.


Özgür ansiklopedi wikipedia ya baktığımız vakit altın çilek ‘ in inka eriği ve yer kirazı gibi patlıcangiller familyasından geldiğini görmekteyiz. Ayrıca


Altın Çilek ‘ in yetişmesi için ılıman ve astropik bir bölgede yetişmesi gerekiyormuş.




Boyut olarak 30 40 santimetrelik yükselikte olan bu ağacın meyveleri bir misket büyüklüğünde ve turuncu renktedir. Dokundğunuz zaman size domatesi andırır. Meyveleri kağıdımsı bir kabuğa sarılmış gibidir. Vitaminsel açıdan oldukça güçlüdür altın çilek meyvesi. Bu meyveler ham şekilde iken ekşidirler, güneşte olgunlaştığı vakit sarı, turunca renge dönüşmektedrirler. İşte bu meyve’ den üretilen Altın çilek zayıflama hapı ‘ nın bir çok faydası bulunmaktadır. İşte hep birlikte bu faydalara baştan aşağı sevgilerimle.net farkıl ile bir göz gezdirelim.


ALtın çilek meyvesi ( altın çilek hapı ) kilo vermenize yardımcı olmaktadır. Diyabet yani şeker hastalarına da iyi gelmektedir. Sindirim sisteminizdeki parazitleri yok etmekte sizlere yardımcı olur. Altın çilek meyvesi dünyadaki en zengin lif oranına sahip meyvedir. Altın çilek meyvesi‘ nin c vitamini oranı da oldukça yüksektir. Antioksidan ihtiva etmektedir. Kanınızın arınmasına yardımcı olur, görme sinirlerinizin yapılandırılmasınada yardımcı olmaktadır. Prostat ve boğaz hastalıklarının tedavisindede olumlu etkilerinin olduğu uzmanlar tarafından gözlenmiştir.


İşte gördüğünüz gibi adı üzerinde altın gibi ” Altın Çilek Hapı


Altın Çilek Meyvesi ve Altın çilek Hapı yorumları ‘ nızı lütfen konu altına bırakınız.

Altın Çilek Meyvesi Zayıflama Hapı Faydaları ve Yorumları

25 Nisan 2011 Pazartesi

Thor Filmi

‘ ni oldukça uzun bir süredir beklemekteyim. Hatta o kadar uzun bir süredir beklemekteyim ki bu filmin tanıtım konusunu web siteme açtığımı düşünürken, yok daha neler konu felan yok sitede bunamışım dedirtecek kadar uzun bir süre oluyor. Thor filmi 29 Nisan 2011 cuma günü tüm dünya ile birlikte güzel ülkem Türkiye ‘ de gösterime girecek ve bende inşallah 29  nisan 2011 cuma akşamı kankam ile birlikte thor filmi izle‘ mek için forum istanbul afm sinema salonlarındaki yerimi almış olacağım. Gerçi Forum AFM de üç boyut olayı varmı bilmiyorum, şayet orada yok ise aksaray’ da bulunan historia alışveriş merkezi  içerisinde yer alan cinebonus sinemalarında izleyip kişi başı 20-25 TL civarı bayılmaktan başka bir şansımız kalmıyor.



Her neyse arkadaşlar şimdi lafı fazla uzatmadan ve ni sizlere sunayım. Sunayım çünkü bu filmden güzel hit bekliyorum.

Thor Filmi izle

Yapım: 2011 ~ ABD


Tür: 3 Boyutlu ,  Aksiyon ,  Dram ,  Fantastik ,  Macera ,  Savaş , Tarih


Oyuncular: Natalie Portman ,  Anthony Hopkins ,  Samuel L. Jackson ,  Stan Lee ,  Jaimie Alexander


Yönetmen: Kenneth Branagh


Senaryo: Stan Lee ,  Mark Protosevich ,  Jack Kirby ,  Zack Stentz , Ashley Miller


Yapımcı: Stan Lee ,  Kevin Feige ,  Louis D’Esposito ,  Victoria Alonso ,  Jamie Alexander

Görüntü Yönetmeni: Don Payne ,  Ashley Miller ,  Haris Zambarloukos




Görüntü Yönetmeni: Patrick Doyle


Dağıtım: UIP Filmcilik


Filmin Websitesi: www.thor.marvel.com


Süre: 2 saat 10 dk


Gösterim Tarihi: 29 Nisan 2011 (Türkiye)


Thor Filmi Konusu :


29 Nisan  2011'de vizyona girecek olan film güçlü ve kibirli bir tanrı olan Thor’un Asgard’dan ayrılıp, insanların yanında yaşamak için dünyaya gelmesini, fakat düşman tanrıların onu yeni geldiği bu gezegende bile rahat bırakmadıkları maceraları konu alacak…


Thor Film Fragmanı izle :



Thor Filmi

2011 Hacı Kayıtları ve Başvuruları

2011 yılı itibariyle ilk kez internet üzerinden gerçekleşecek olan bugünden itibaren başlıyor.

Hac kayıtları 6 mayıs 2011 tarihinde sona erecektir. Hac kayıtları için  “http://hac.diyanet.gov.tr” internet adresi ni ziyaret etmeniz gerekmektedir. Yeni kayıt olacaklar kayıt yaptırma, yenileme yapacaklar ise kayıt yenileme bölümünü kullanmalıdırlar. 




İlk kez kayıt yaptıracak olan hacı adayları Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Al-Baraka Türk Katılım Bankası, Asya Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası bankalarından herhangi birine T.C. Kimlik Numaralarını söyleyerek kişi başı 15 TL yatırmak zorundadır.


2011 Hacı Kayıtları ve Başvuruları

John James Audubon

26 Nisan 2011 Tarihinde google doodle logosu olarak yer alması muhtemel olan kimdir gelin hep birlikte yakından tanıyalım.


26 Nisan 1785 Tarihinde Dünyaya gelen Amerikalı Ornitolog, doğa bilimcisi, avcı ve aynı zamanda ressam olan John James Audubon Kuzey Amerika’ nın kuşlarını incelemiş, bunları kataloglamış ve aynı zamanda da resimlerini yapmıştır.



Haiti, les Cayes doğumlu olan ressam bir süre ingiltere nin güzide şehirlerinden olan Liverpool ‘ da yaşamış ve daha sonra tekrar amerika ya dönüş yapmıştır.


John James Audubon

24 Nisan 2011 Pazar

Şanslı Masa Kanal D

r10 forumlarında gezer iken bir domain satış konusu dikkatimi çekti. Kanal D ekranlarında gösterilmeye başlanacak olan yeni bir yarışma prorgamına ait domain satışı gerçekleştiriliyordu. Domain ile yakından ilgilenmesemde bu tarz yeni yarışmalar ve programlar ile yakından alakalıyım.

Şimdi konuyu dallandırıp budaklandırmadan mevzuya giriş yapalım. Yakında Kanal D ekranlarında adı ile yayınlanacak olan bu yarışma programı bir zamanlar TRT 1 ekranlarında ”seni bulacağım oğlum” repliği ile hafızalarda yer eden ”bir zahmet” yarışmasına benzemekte. Fakat burda sizleri zahmete olacak olan kişiler kanal görevlileri değil en yakınınızda olduğunuz sevdiğiniz insanlar. Anneniz, babanız, abiniz kardeşiniz, eşiniz dostunuz.

Kanal D Resmi sitesi üzerinden Şanslı masa yarışması hakkında yapılan duyuru açıklaması

Şimdiye kadar Türk televizyonlarında görülmemiş bir yarışma; Şanslı Masa… Bu yarışma her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğinde, belki bir iş yemeğinde, belki sevgilinizle buluştuğunuzda belki de bir arkadaş sohbetinde… Her an bu oyunun içinde yer alabilir ve bizimle yarışabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yarışmaya katılmak için başvuru yapmanıza gerek yok çünkü biz sizi buluyoruz. Biz bir mekânda şanslı masamızı seçip kameralarımı saklıyoruz. Partnerinizle sizi izliyoruz. Bir anda sizi yanımıza çağırıyoruz ve partnerinizin haberi olmasan size bir kulaklık veriyoruz. Bu sayede sizinle haberleşiyoruz. Size görevler veriyoruz ve yarışmamız başlıyor. Bazen karşınızdakine yalanlar söylüyorsunuz bazen de restoranın içinde şarkılar söylüyorsunuz. Karşınızdakinin tahammül sınırlarını zorluyorsunuz ve etapları tamamlayıp büyük ödüle ulaşmaya çalışıyorsunuz… Ama sakın unutmayın bunu sadece siz biliyorsunuz.
Şanlı Masa tüm eğlencesiyle yakında Kanal D ekranlarında…

Şanslı masa başvurusu hakkında detaylı bilgi öğrenir öğrenmez sizler ile paylaşacağız.

Şanslı Masa Kanal D

23 Nisan 2011 Cumartesi

Koç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Her alanda son derece rahat hareket ediyorsunuz. Sizi bağlayan yabancılarla ilgili yeni girişimler yapabilirsiniz. Kişisel olarak kendinizi geliştirmeye yönelik konularda yeni kişiler etkin olacaktır. Eğitsel çalışmalarınız yanında uzun yolculukların getirdiği fırsatlar bulabilirsiniz. Hayat görüşünüzü tazelemek ve yeniliklere açık durmak bu dönem kolaylaşmakta.
Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında son zamanlarda yaşadığınız finansal sıkışıklıklarınıza çözüm olacak ortaklık tekliflerine açık olun. Gerekli araştırmayı yaptıktan ve emin olduktan sonra bu konudaki kararınızı verebilirsiniz.
Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var. Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak.

Aşk Yaşamı : Birtakım öğütlerle kafanızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Yaşadığınız ikilemde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu en doğru siz tespit edeceksiniz.

İş Yaşamı : Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız. Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak.

Para Durumu: Bu konudaki ters düşüncelere saygı göstermelisiniz. Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamaları yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil.

Dikkat: Tepkimeci bir tavrınız, iş yaşamınızdaki konumunuzu bugünlerde riske sokabilir.
Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceğini hatırlatırız. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. İsteklerinizde müthiş bir artış olurken, enerjiniz genişleyecek ve amaçlarınıza ulaşmak için çok daha fazla çalışacaksınız.


Koç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzdan geçen Ay size pozitif duygular getirmekte. Girişimlerinizle dikkat çekebileceğiniz şartlar var. Yeni başlangıçlar yapabilir, sizi duygusal açıdan ilgilendiren konular üzerinde durabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde parasal konular gündeme gelecek. İş hayatını içine alan gelişmeler ve bütçenizi akılcı değerlendirme çabanız dikkat çekecek.
Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Anlaşılmamak gibi bir endişe taşıyorsunuz. Aslında bunun sorumlusu siz de olabilirsiniz. Kendinizi karşınızdaki kişilere iyi anlatamamaktan doğan sebepler iyice kabuğunuza çekilmenize neden olabiliyor.

Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Meraklı ve diyalog yanlısı karakteriniz, bu sıralar karşılaşacağınız yaratıcı fikirlere önyargısız yaklaşabilmeniz halinde ileri boyutlarda kazanımlar getirebilir. Zamansız bulduğunuz konularda, birtakım gelişmelerle aceleci tavırlar içine girebilirsiniz. Bu tutum, ertelemeyi düşündüğünüz problemlerinizin çözümüne hız katacak.

Aşk Yaşamı : İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartılı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeyi önemser rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı.

İş Yaşamı : Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri gibi görünüyor. Yakında, hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, yeni yorgunluklar getirebilir.

Para Durumu: Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu yapmak zorunda değilsiniz. Yine sıkışık bir döneme hazırlanıyorsunuz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor.

Dikkat: Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için, bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir.
Yay burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bazılarınız rotanızı değiştirebilirsiniz.. Amaçlarınızdaki değişimler sizi farklı ortamlara sürükleyecek. Yüksek enerjili hisleriniz nedeniyle önemli kapıları açacağınızı düşünerek, fevri davranışlar içinde olmamalısınız. Üstlerinizle ve patronlarınızla iyi geçinmeli, yanınızda çalıştırdığınız kişilerin haklarını korumalısınız.


Yay Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son dönemde oldukça sıkışık ve kısıtlayıcı zamanlar geçirdiniz. Şimdi kafanızdaki düşünceleri uygulama zamanı. Günün ilerleyen saatlerinde Ay burcunuzda olacak. Daha kararlı ve bilinçli zamanlara ilerleyeceksiniz. Kişisel konularınıza hakim olmanız ve istikrarlı adımlar atmanız söz konusu. Hayatın keyifli yanlarına yakın duracaksınız.
Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tüm sorunlardan uzak, sakin bir gün geçirmeye hazırlanın. Çıkacağınız seyahat sırasında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı ziyaret etme fırsatını elde edebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız. Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu.

Aşk Yaşamı : Bu konularda, bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz. İlişkinizde kurgular ve saplantılar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor.

İş Yaşamı : Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha cesaretli olmanızı sağlayacak. İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İş hayatında işle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz.

Para Durumu: Kazancınızı çoğaltma arayışlarınız iş ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne bu koşullarda biraz abartılı bir beklenti gibi geliyor.

Dikkat: Bir dostunuzun bugünlerde sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ona yardım etmelisiniz.
Oğlak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Onlara kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır. Fakat, katılacağınız gruplarda maddi konulara çok fazla girmemeli, eğer; ortak bir çalışma içinde olacaksanız, parasal konularda hassas davranmalısınız.


Oğlak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İyimserliğiniz sayesinde yol alabileceğiniz şartlar var. İçinde bulunduğunuz gruplarda hareketlilik ve yenilikler yaşanabilir. Diğer yandan sosyal hayatın içinde yer aldığınız bu dönem oldukça canlı geçiyor. Olanaklarınızı geniş tutmalı, sosyal hedeflerinizi büyütmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde biraz beklemede kalmanız ve önemli kararlarınızı ertelemeniz gerekebilir.
Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki durgunluk bitiyor.
Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli ve farkında olmadan ilişkinizi aşındırmaya çalışmamalısınız. Partnerinizin hiç sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. İş yaşamı : Gerginliklerden uzak iş ortamınız, iş yaşamınızda artık şansı yakaladığınızın göstergesi olabilir. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız, iş ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Gittikçe hesapçı bir insan gibi görünmeniz sizi biraz üzüyor. Para konularında yakın çevrenize birçok açıklamayı yapmak zorunda değilsiniz.

Dikkat: Çıkar amaçlı olduğu düşünülen bir yakınlaşmadan zarar görmeyeceksiniz.
Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İçsel değişimlerinizi mesleki yaşamınıza vurgulamaya çalışmanız ters tepkilere de neden olabilir. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz Sosyal konularına daha sağlıklı bir yaklaşım içinde olacaksınız..


Kova Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrede yaşanan hareketlilik sürmekte. Aynı zamanda düşüncelerinizi zenginleştirecek fırsatlar içindesiniz. Ancak biraz daha programlı olmalısınız. Eğitim çalışmalarınızı tamamlamanız gerek. Günün ilerleyen saatlerinde sorumluluk almaya hazır olmalısınız. Ailevi konular ve yerleşimi içine alan uğraşlar yeniden gündeminizi dolduracak.
Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok az dostunuz kalmış. Bunu yeni fark ediyorsunuz. Kalanları da kaybetmemek için elinizden geleni yapın. Ummadığınız bir yerden elinize toplu para geçecek. Bu sayede borçlarınızı kapatacaksınız.
Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız. Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor.

Aşk Yaşamı : Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor. İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor. Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir.

Para Durumu: Özellikle bugünlerde para konularında daha gerçekçi bakmanızda yarar var. Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz.

Dikkat: Yaşadığınız bir gerginlik, bazı soruları zamana bırakabilmeniz halinde ortadan kalkacak.
Terazi burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bazı ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Yine bu dönemde kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. İşinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz.


Terazi Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Zaman alan uğraşlar sizi meşgul etmekte. Biraz organize olmalı, detaylı konulara da önem vermelisiniz. Sağlıkla ilgili temaların yaşanabileceği şartlar ise size biraz sorun yaratabilir. Gereksiz endişelere kapılmadan kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İlerleyen saatlerde ortaklaşa konular yanında ikili ilişkiler sizi farklı düşünceler içine itebilir.
Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tutkularınızın esiri olmaya devam etmeniz günden güne tükenmenize, asosyal bir kimliğe bürünmenize neden olabilir. Duygusal anlamda iletişim kurmakta zorlanıyorsunuz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.
Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak. Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var.

İş Yaşamı : Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

Para Durumu: Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi.

Dikkat: Duygusal tepkiler vereceğiniz bir sorunda, yanlış anlaşılmanıza neden olacaksınız.
Yengeç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Size bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Bu günlerde, kazalara karşı tedbiri elden bırakmamalısınız.


Yengeç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İşe ait konuların ve yeni sorumlulukların öne çıktığı görünüyor. Yaptıklarınızla dikkat çekebilirsiniz. Ancak üzerinizde hissettiğiniz ağır iş koşulları sürmekte. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden gelerek akıcı zamanlara hazırlanabilirsiniz. Zira günün ilerleyen saatleri size sosyal hayatınızı canlılık katan fırsatlar sunacak.
Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız çevrenizde dikkat çekiyor. Bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Sağlığınız iyi.
Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor. Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir.

Aşk Yaşamı : Aşktaki çözümsüzlükleri bir mutlak olarak görmemeli, daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girmelisiniz. Arkadaş çevrenizin ilişkiniz üzerinde fazla etkisi var ve bundan yarar görmüyorsunuz.

İş Yaşamı : Diğer insanlar kadar inisiyatif ve karar sahibi olamadığınız ortaklıklarda, dile getirmeyi düşündüğünüz şikayetler için henüz erken. Özgün fikirleriniz, doğru ifadelerle ses getirebilir.

Para Durumu: Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor. Bu konularda gevşek bulduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı sorunları bir yere kadar paylaşabilirsiniz.

Dikkat: Birtakım kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz, yeni kolaylıklar getirecek.
Balık burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu birlikteliklerden olumlu çıkarlar sağlayacaksınız.


Balık Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş ve parasal konular önemini koruyor. Yetenekleriniz üzerinden çok şey başarabilirsiniz. Zira gelirlerinizi artırmak konusunda oldukça kararlısınız. Yeni yatırımlar ve yabancılarla ilgili kazançlar sürpriz biçimde gelişebilir. Bütçenizi sağlam kılmak üzere yeni planlar yapmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde yakın çevreye ilişkin uğraşlar olacak.
Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size karşı uygulanan kısıtlayıcı tavırlar işteki veriminizi düşürebilir. Bu konudaki rahatsızlığınızı amirlerinize ileterek sorunları aşabilir, performansınızı arttırabilirsiniz. Aşk rüzgarları sizden yana esiyor.
Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir. Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız.

Aşk Yaşamı : Aşka başka, başka pencerelerden baktığınız çok belli. Kişiliğinizde iğreti duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız.

İş Yaşamı : Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak.

Para Durumu: Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın peşine düşeceksiniz. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Dikkat: İletişim konularındaki eksikliklerinizi yakından göreceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.
Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Eğer süregelen bir özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedebilirsiniz..


Akrep Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Tek başına hareket etmeniz zorlaşmakta. Finansal anlaşmaların getirdiği engelleri bilerek yol almalısınız. Aşırı temkinli yaklaşımlar size güç kazandıracaktır. Ortaklıkların getirdiği yeni sorumluluklar ve eşle olan ortak harcamalar sorun yaratabilir. Günün ilerleyene saatlerinde işle bağlantılı uzak yolculuk planlarınız üzerinde duracaksınız.
Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yapacağınız seyahat sırasında güçlü iş bağlantılarına imza atacaksınız. Sevdiğiniz kişinin işiyle ilgi sorunlarını çözmesine yardımcı olmalısınız. Aile içindeki sürtüşmeleri sona erdirmek size düşüyor.
Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz. Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası.

Aşk Yaşamı : Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir. Erken tespitler yanılgılara yol açıyor. İlişkilere koyduğunuz sınıflamalar, çok özel şeyleri kaçırmanıza neden olmak üzere.

İş Yaşamı : İstikrar için, çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalmamalısınız.

Para Durumu: Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz. Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir.

Dikkat: Çalışma ortamınızdaki bir çelişkinizi olumlu bir biçimde ortadan kaldırmanız gerekiyor.
Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün sevdiklerinizle aranızda önemli köprüler oluşturacaktır. Onların yanında kendinizi iyi hissedecek, ailenizle bir arada olmaktan son derece hoşnut olacaksınız. Ailenizin kadınlarıyla ortak çalışmalar yaparak, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Yine bu dönemde evinizle ilgilenecek ve yaşadığınız ortamı süslemeyeceksiniz.


Boğa Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Evlilik, yakın arkadaşlıklar ve ortaklıklar gündemini koruyor. Özellikle ortaklıklar boyutu sizi yakından ilgilendirmekte. Zira uzun soluklu planlarınızı ilerletmek için aradığınız desteği göreceksiniz. Süregelen gelişmeler aradığınız yenilenmeleri beraberinde getirecektir. Günün ilerleyen saatlerinde ortaklıkların parasal yanı ve yeni sorumluluklar öne çıkacak.
İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatında kısır döngü içinde umutsuzca ilerliyorsunuz. Her tanıştığınız insanda bir kusur arayıp kendinizi mükemmel görmeyin. Sevgi dilinde konuşursanız karşınızdaki de size netlikle amacını belli edecektir.
İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir. Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

İş Yaşamı : Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Para Durumu: Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Dikkat: Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.
İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.


İkizler Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gerek iş gerekse ev hayatı açısından yoğun zamanlarınız sürmekte. Bazı huzursuzlukları geride bırakırken, yerleşimi ilgilendiren uğraşları çözüme kavuşturacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde son derece rahat etkilerle güne devam edeceksiniz. Yaratıcı konular, sevdiklerinizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeni hobilerle ilgilenebilirsiniz.
Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İkili ilişkileriniz güçlü ama buna rağmen kararsızlığınız yüzünden oldukça tatsız bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizce çok önemli sandığınız bazı fikirleriniz nedeniyle çevreden olumsuz tepkiler alabilirsiniz.

Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz. Bu sıralar oldukça yaratıcı düşünceler içindesiniz. Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Gelecek günlerin niteliği tamamen sizin elinizde görünüyor. Aşk hayatınız sürprizlere açık. Yanlış anlamalar karşısındaki tutuculuğunuz önümüzdeki günlerde size bazı bedeller ödetebilir.

İş Yaşamı : Son zamanlardaki kararsızlığınızı atmaya çalışacaksınız. Randevularınız konusunda eleştiriler alabilirsiniz. İletişim sıkıntısı yaşadığınız ilişkilerde yeni yöntemlere yöneleceksiniz.

Para Durumu: Sorumluluklarınız geciktirmeniz, onları kısa bir sürede altından kalkamayacağınız bir hale getirebilir. Bugünlerde para konularına daha ciddi bakmanızda yarar var.

Dikkat: Ciddiye almadığınız bir öğüdü yeniden değerlendirmenizde yarar var.
Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız. Kendinizi rahatlatacak, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.


Başak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatın güzel yanları ve çocuklarla olan paylaşımlar sizi mutlu ediyor. Kendinizi mutlu ve dinlenmiş hissedeceğiniz hobilerle ilgilenebilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde biraz sıkışık zamanlar söz konusu. Sizi bekleyen işler ve hafta sonunu içine alan konular var. İş ortamında ağırlaşan çalışma koşulları karşısında hazırlıklı olmanız gerekiyor.
Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok sıcakkanlı ilişkiler kurarak çevrenize güven ve sevecenlik aşılıyorsunuz. Herkes sorununu size aktarıyor. Ancak bu durum psikolojik dengenizin bozulmasına neden olabilir. Geliriniz artıyor.
Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz. Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz.

Aşk Yaşamı : Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor.

İş Yaşamı : Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkanlığınız daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilir. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olacak.

Para Durumu: Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak. Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir.

Dikkat: Çok özel bir ilişkinizde, başka etkilenmelerle tatsız bir olayı büyütüyorsunuz.
Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sizden çok daha yüksek statüye sahip kişilerle bir araya geleceksiniz. Bugün, aklınız biraz fazla karışacak. Bir yanda romantik, öte yanda başarı isteği içinde olacaksınız. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız.


Aslan Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2011 Cuma

Kova Burcu 23 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 23 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Posta Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Kova burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Vatan Gazetesi Kova Burç Yorumu saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Kova burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

turk.net Kova Burç Yorumu saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Kova burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi Kova Burç Yorumu saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Kova Burcu 23 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 23 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 23 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Posta Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Aslan burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Vatan Gazetesi Aslan Burç Yorumu saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Aslan burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

turk.net Aslan Burç Yorumu saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Aslan burcu nun 23 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi Aslan Burç Yorumu saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Aslan Burcu 23 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu