19 Temmuz 2011 Salı

Yengeç Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeniliklere açık durabileceğiniz gelişmeler var. Kendinizi alternatif konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Başkalarından ilham alabileceğiniz gelişmelerle daha farklı deneyimler yaşayacaksınız. Hayata bakışınızı sorgulamak, yeni kişilerle bir araya gelmek sizi yeni fikirler katabilir. Uzaklardan alacağınız haberlerle yolculuk planlarınız hızlanıyor.
Yengeç burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi birikimlerinizle iyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın. Anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Son zamanlarda kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni işinizdeki yoğunluk olabilir.
Yengeç burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor. Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir.

Aşk Yaşamı : Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla çocukluk edip kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz.

İş Yaşamı : Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz, iş alanınızda kendini gösterme şansına sahip.

Para Durumu: Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açıyor.

Dikkat: Uyarılara kapalı tavırlarınız, hataları genellikle yaşayarak görmenize neden oluyor. Bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor
Yengeç burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız. Olanaklarınızı zorlamadan halledeceğiniz çok fırsat karşınız çıkıyor.


Yengeç Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder