15 Temmuz 2011 Cuma

Yengeç Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

O kadar az dostunuz kalmış ki, bunu yeni fark ediyorsunuz. Kalanları da kaybetmemek için elinizden geleni yapın. Gelecek parayla borçlarınızı ödeyin. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmemeye özen gösterin.
Yengeç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir. Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek.

Aşk Yaşamı : Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var. Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

İş Yaşamı : Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Para Durumu: Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak. Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor.

Dikkat: İyimser düşünceler doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz
Yengeç burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevre ilişkilerinde her türlü yeniliği yapabileceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle alacağınız ortak kararı yaşama geçirebileceksiniz Her türlü iş fırsatını değerlendirmelisiniz. Ortaya attığınız fikirlerinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Değişen şartlara kolaylıkla uyum sağlayacaksınız ve bunlar sizi fazlasıyla mutlu edecek.


Yengeç Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder