24 Temmuz 2011 Pazar

Yay Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aslan burcuna ilerleyen Güneş size daha fazla iyimserlik, enerji ve kendini yenileme gücü getirmekte. Bu dönemde atacağınız adımlar sizi daha uzaklara, yeni ilişkilere ve yeni görüşlere ulaştırabilir. Düşüncelerinizi başkalarına yaymak ve inandırıcı olabilmek konusunda çok daha şanslınız. Akademik çalışmalar, medyaya, yayıncılığa ya da yolculuklara ilişkin girişimlerinizde kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu arada mesleki alanda göstereceğiniz bu adımlar önümüzdeki günlerde hummalı bir çalışma temposu da getirebilir.

Yay burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kopma noktasına gelmiş beraberliği inadına sürdürmeniz her iki taraf için de azap haline gelebilir. Özgürlük ve tercihlere saygı göstererek olgun davranışlarda bulunabilirsiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulun.
Yay burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara yaratabilirsiniz. Can sıkan nostaljiler içine girebilirsiniz. Geride kalmışlarla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

Aşk Yaşamı : Bugünler içinde sürpriz karşılaşmalar artabilir. Adım atmayı denemelisiniz. Ondan beklediğiniz adım, gecikebilir. Karşılıklı koşulları kıyasladığınızda ilk hareketin size düştüğünü göreceksiniz.

İş Yaşamı : Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok etkileyecek. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip teslimiyetçi olabiliyorsunuz.

Para Durumu: Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle hercailikler pek mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Dikkat: Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var.

Yay burcu nun 25 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal anlamda kabınıza sığmıyorsunuz. Bugün size katkısı olacak değerli ve güçlü kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Düşünceleriniz değiştirme konusunda son derece inatçı ve sabit olacaksınız. İş yerinizde sistemli davranarak, üstlerinizin üzerinde olumlu etki bırakmanız mümkün.


Yay Burcu 25 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder