20 Temmuz 2011 Çarşamba

Yay Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Her açıdan yorucu şartlar altındasınız. Son günlerde evle ilgili konularda oldukça fazla çaba gösterdiniz. Artık tamamlanması gerekli işleri ele almalı, hızlı hareket etmelisiniz. Özel hayatınızla daha yakından ilgilenmeniz, gerginlikleri esnek karşılamalısınız gerek. Akşam saatlerinden sonra duygusal olarak gevşeyebileceğiniz imkanlar olacak.

Yay burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Önünüzde birçok fırsat var. Eğer olumlu kararlar verirseniz, bunları en iyi ekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece iş hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Sosyal yaşamınız gittikçe renkleniyor.
Yay burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son günlerde genel anlamda duyduğunuz isteksizlik, bugünlerde sizi terk edebilir. Hayata çok daha istekli bakacağınız yenilikler şu sıralar kapınızda. Sıkıntı yaratan sorunlara bilinçli olarak nötrleşmeye çalışacaksınız. İkili bir ilişkinizde henüz farkına varamadığınız olumluluklar var. Bunların gittikçe belirginleşmesi ilişkiye verdiğiniz önemi arttıracak.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

İş Yaşamı : Önceleri aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Bazı gelişmeler sizin haklılığınızı doğrulayacak. Yetki farklılıkları, her şeye göz yummanızı gerektirmiyor

Para Durumu: Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Dikkat: Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarar olabilir
Yay burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tanışacağınız kişilerin karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize de, gerek kalmayacaktır. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin, sizden çok farklı olması sizde hayranlık uyandıracaktır. Karşılıklı etkileşim sonucunda yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz. Dengeleriniz çok önemli. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün.


Yay Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder