18 Temmuz 2011 Pazartesi

Yay Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ev hayatınız ve yeni sorumluluklar dikkat çekici biçimde gelişmekte. Karmaşa içinde olduğunuz bu günü dikkatli geçirmelisiniz. Özellikle yerleşimi ilgilendiren gelişmeler sizi belirsizliğe itecektir. Biraz iç dünyanıza yönelmeli, aile içi ilişkilerin getirdiği uğraşlarla ilgilenmelisiniz. Yarın planlarınızı daha hızlı ilerletmeyi başaracaksınız.

Yay burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Gizli bir düşmanınızın size maddi olarak zarar vermek için fırsat kolladığı bir dönemdesiniz. Hareketlerinizde daha temkinli olun. Sırlarınızı özel insanlarla paylaşın. Bugünlerde manevi desteğe ihtiyacınız var.
Yay burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlar yeni umutlarla kapınızı çalabilir. Sırrınızı taşıyan bir dostunuz, yükünden şikayet etmek üzere. Bu durum sizi bazı açıklamalara zorlayabilir.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde ufak, tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Ona ve ilişkinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin misiniz ?.

İş Yaşamı : Sözlü olarak övülmenin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabileceğiniz ortamı bekliyorsunuz. Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyorsa da son günlerdeki isteksizliğiniz seziliyor.

Para Durumu: Küçük birikiminiz bugünlerde eriyebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürüyor. Umut bağladığınız beklentiler, zaman gerektiriyor.

Dikkat: Son zamanlardaki kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli şeyler olmadığını anlayacaksınız
Yay burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlayacaksınız. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını başaracaksınız.


Yay Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder