19 Temmuz 2011 Salı

Terazi Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İşle ilgili sorumluluklar size bası yapmakta. Bu günlerde sağlık problemleriniz öne çıkarken, gereken dikkati göstermekte zorlanabilirsiniz. Biraz dinlenmeli, işle ilgili planlarınızı yeniden tasarlamalısınız. En azından tamamlanması gereken konular ele alabilirsiniz. Yaratıcı yanlarınızı çalışma sisteminize eklemek oldukça başarılı sonuçlar getirecektir.

Terazi burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bu sıralar bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşeceksiniz. Ailenizden gelecek maddi destek sizi çok rahatlatacak.
Terazi burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir. Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Aşk ilişkilerinin bazı açmazlarında dışardan dostça telkinler yapıcı olabilir.

İş Yaşamı : Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutla ele almayacağınız bu sorunda şans size yardım edebilir.

Para Durumu: Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Dikkat: Kimseye danışmadığınız konularda ilerde büyük yalnızlıklarınız olabilir
Terazi burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Bugün, duygularınız, etrafınızda olup bitenleri çok çabuk hissetmenize neden oluyor. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.


Terazi Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder