18 Temmuz 2011 Pazartesi

Terazi Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İşle ilgili sorumluluklar size bası yapmakta. Bu günlerde sağlık problemleriniz öne çıkarken, gereken dikkati göstermekte zorlanabilirsiniz. Biraz dinlenmeli, işle ilgili planlarınızı yeniden tasarlamalısınız. En azından tamamlanması gereken konular ele alabilirsiniz. Yaratıcı yanlarınızı çalışma sisteminize eklemek oldukça başarılı sonuçlar getirecektir.

Terazi burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye fikirlerinizi anlatmakta ve kabul ettirmekte zorluk çekebilirsiniz. İstediğiniz çözümü bulmanız da güç olabilir. Aranızdaki problemi çözmek için üçüncü kişileri araya sokmayın.
Terazi burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

Aşk Yaşamı : Hiç beklemiyordunuz, ama bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor. Dostlar alışverişte görsün niyetiyle başladığınız ilişkiniz, hiç ummadığınız bir biçimde gelişiyor.

İş Yaşamı : Ortak önerilen bir iş yolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Herkesi yoran iş yoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız.

Para Durumu: Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu. Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor.

Dikkat: Bugünlerde etkilenmelere kapalı olmanız size yarar getirecek. Vermeniz gerekecek önemli kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir
Terazi burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem, fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir.


Terazi Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder