15 Temmuz 2011 Cuma

Terazi Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kararsızlığınız yüzünden oldukça tatsız günler yaşayacaksınız. Kendinizce çok önemli sandığınız bazı fikirleriniz çevrenizden olumsuz tepki alabilir. Kilolardan kurtulmak için beslenmenize dikkat edin.

Terazi burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor.

Aşk Yaşamı : İlişkiyi hassas bir sürece sokma ısrarcılığınızdan vazgeçmelisiniz. Ara sıra gösterdiğiniz tepkiler, ona karşı son derece özenli olduğunuz şeklindeki savunmalarınıza pek denk düşmüyor.

İş Yaşamı : Önemsediğiniz bir konu bugün tartışmaya açılabilir. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabilirsiniz. İşlerdeki yığılmanın temposuna uyum göstermeniz gerekiyor.

Para Durumu: Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu. Daha istikrarlı umutlara yönelmelisiniz. Yarını bugünden çok önemsemeniz, size abartılı gelecek korkuları yaşatıyor.

Dikkat: Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız size beklenmedik artılar sağlayabilir
Terazi burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışma hayatınızda çeşitli korkular yaşıyorsunuz. Sürekli bastırdığınız duygularınız sizin daha da güçlenmenize sebep oluyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. En fazla yorgun olduğunuz günler, en mutsuz olduğunuz günlerdir. Paylaşmaktan kaçıyorsunuz. Neşeli görünmekten vazgeçmelisiniz. Olaylara gerçekçi bakmak size çok şey kazandırıyor.


Terazi Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder