20 Temmuz 2011 Çarşamba

Oğlak Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrede olup biten pek çok konu sizi etkilemekte. Kardeşlerle ilişkilerin getirdiği fedakarlıklar sürerken, sizin daha fazla desteğe ihtiyacınız olacak. Biraz sabırlı olmalı kişisel konularınıza odaklanmalısınız. Eğitsel hayatınızda elle tutulur sonuçların üzerine gitmeye bakmalısınız. Akşam saatlerinden sonra keyifli zamanlar geçireceksiniz.
Oğlak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bazen beliren olumlu gidişat yerini sıkıntıya terk etse de bu geçici bir durum. İş danışmanlarınızla birlikte sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın da ilgiye ihtiyacı var. Onu ihmal etmemelisiniz.
Oğlak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Daha ağırlık verip yoluna koymaya çalıştığınız bazı iletişim sorunlarınız var. Belli ortak amaçlarda birleştiğiniz kişi ya da kişilere karşı ani ve aşırı duygusal davranışlar içersine girebilirsiniz. Bugünlerde duygularınızın tamamıyla kendi denetiminizde olması, biraz karmaşıklık içinde görünen ilişkilere belli ölçülerde netlik kazandırabilmenize bağlı.

Aşk Yaşamı : Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok emin görünüyorsunuz. Ama bu ilişkiyi başlatırken kaybını göze alacağınız şeyler sizi biraz korkutuyor. Bugünlerde bu konularda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu, daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Para Durumu: Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Dikkat: Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi yeterince anlatamıyorsunuz
Oğlak burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.


Oğlak Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder