19 Temmuz 2011 Salı

Oğlak Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Üzerinde düşündüğünüz konularda bazı değişiklikler söz konusu. Günlük planlarınıza artık daha sıkı sarılmalı ve ilerlemeye bakmalısınız. Zira yakın çevrede olup biten konular sizi yakından ilgilendiriyor. Özellikle kardeşlerle ilgili fedakarlıklar zorunluluk olabilir. Onlarla ilgili sorumluluklarınız olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili kararlarınızda bazı karmaşalar öne çıkıyor.
Oğlak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Çevrenizde hayranlık uyandıran birisiniz. Hiç tanımadığınız kişiler bile sizinle yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.
Oğlak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Koşulların elverişsizliği nedeniyle ertelemiş olduğunuz bir konu, bugün gündeminizi oluşturabilir. Ama bu konudaki yeterliliğinizle ilgili kaygıları olan birileri var. Onları ikna etme durumunda kalacaksınız. Arkadaş çevrenizde son zamanlarda ortaya koyduğunuz sert tutumun, bazı ilişki problemlerinde çözüm getireceğini düşünüyorsunuz, ama bu bir yanılsama.

Aşk Yaşamı : Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde tekrar tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var.

İş Yaşamı : İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor.

Para Durumu: Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Dikkat: Bazen yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez bir duruma getirebilir
Oğlak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, bugün ketum olmalısınız. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.


Oğlak Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder