15 Temmuz 2011 Cuma

Kova Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek elinizde. Maddi konuda dostlarınızın desteğiyle rahatlayacaksınız.
Kova burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bireyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak.

Aşk Yaşamı : Bugünlerdeki duygu yoğunluğunuzla, yine farklı biri olarak ortaya çıkmanız, çevrenize eskisi kadar sevimli gelmeyebilir. Aşk tanımlamalarınız ilişkiden ilişkiye farklılıklar sergiliyor.

İş Yaşamı : Bir gurubun içinde iş yolculuğunuz olabilir. Çalışma ortamınızda çıkarınıza gelişmelerin huzursuz ettiği biri var. Bu kişinin hiç ummayacağınız biri olduğu şeklinde duyumlar alabilirsiniz.

Para Durumu: Geçmişte kalmış bazı para tartışmaları bugünlerde yeniden masaya konabilir. Para konularında çok desteklediğiniz birinin, bunu artık hakketmediğini düşüneceksiniz.

Dikkat: Bazı ilişkilerinizde yakınlığı abartıp sonradan sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz
Kova burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yalnızlık size göre değil. Yaşamınızda sürekli bir aşk olmalı. Duygularını sizin kadar görkemli yaşayana az rastlanır. Sevdiğiniz kişi şanslı. Sağlığınız konusunda kan basıncınız yükselebilir. Yaşı genç olanlar bile dikkatli olmaları gerekiyor. Fazla sinirli olmak dolaşım sistemini bozuyor.


Kova Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder