14 Temmuz 2011 Perşembe

Kova Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal sorumluluk getiren konular önceliğiniz olarak görünüyor. Paylaşım içinde olmak isteyebilir, bu sayede yeni planlar ve hedefler belirleyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplar ve ilişkiler size yeni olanaklar getirebilir. Genişlemeler yaşayacağınız bu alanda yeniliklere açık olmalısınız. Başkalarının görüşlerinden yararlanabileceğiniz fırsatlar bulacaksınız.

Kova burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi görülüyor. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yakın akrabalarınızı ziyaret edin.
Kova burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olabilir. Kafanızda, ilgili kişi tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri var. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusu biraz yersiz. Bu duyguyu daha fazla barındırmanız gerekmiyor. Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz.

İş Yaşamı : Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin, daha az müdahalelerle geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Para Durumu: Büyük sevinçler sağlayacağını düşündüğünüz büyük harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici daralmaların arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Dikkat: Kuruntu yaptığınız bir konuda kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor, kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız.
Kova burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Karşı koşullarının sizi etkileyeceği bir çalışma sınırlarının içinde olabilirsiniz.Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.


Kova Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder