19 Temmuz 2011 Salı

İkizler Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatına önem vermeniz gereken zamanlar başladı. Kendinizi toparlamalı kararlı ve istikrarlı biçimde ilerlemelisiniz. Zira dağınık etkiler altında olmanız söz konusu. Sorumlulukların arttığı bu dönem yaptıklarınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Duygusal gerginliklerin artabileceği şartları dikkate almanız gerek. Üstlerle ilişkilerde esnek olunmalı.

İkizler burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün hiç beklemediğiniz bir yerden para gelecek. Böylece borçlarınızı kapatacaksınız. İş yerinde kimseyle tartışmayın ancak hakınızı savunun. Sevdiğinizin sorunlarıyla yakından ilgilenmeniz onu çok mutlu edecektir.

İkizler burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var. İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek.

Aşk Yaşamı : Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

İş Yaşamı : İş ortamınızdaki bir sorun, iş yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız beklediğiniz ölçüde olmasa da sonuç getirecek.

Para Durumu: Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar kalıcı değil. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

Dikkat: Yakın bir akraba ilişkinizde para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz
İkizler burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal konular ve romantizm konusunda yoğunlaşarak, yaşamınıza bir renk katacaksınız. Arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve farklı bir çevreye gireceksiniz. Belki de, uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.


İkizler Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder