14 Temmuz 2011 Perşembe

İkizler Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Beraberlikler, ilişkileriniz çok daha fazla zamanınızı alıyor. Başkalarının görüşlerinden yararlanmalı, ilerlemeye bakmalısınız. Bu arada aşırı hassasiyet gösterebileceğiniz gelişmeler aşılabilir görünüyor. Ortaklaşa konularda genişleme ve yenilik yapma imkanı bulabilirsiniz. Yolunda gitmeyen şeyleri bırakmakta daha kararlı olmanız gerek.

İkizler burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdeki insanların sorunları sizi o kadar çok yordu ki, kendi problemlerinize dahi zaman bulamadığınız anlar olabiliyor. Sevdiğiniz insanlarla birlikte çıkcağınız gezintide neşeli saatler geçireceksiniz.
İkizler burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

Aşk Yaşamı : Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor. Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor.

İş Yaşamı : Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu. Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüz iş değişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Para Durumu: Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir. Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Dikkat: İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz.

İkizler burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün,bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz.Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Kararlarınızı verirken, içsel sesinizin doğruluğuna inansanız bile, çevrenizi yargılamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Üreme organlarınızı üşütmemelisiniz. Karın ağrılarınız olabilir.


İkizler Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder