19 Temmuz 2011 Salı

Boğa Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal işler ve takım çalışmaları dikkat çekici biçimde gelişiyor. Sizi başkalarına destek olmaya iten konularla karşılaşacaksınız. Bazı fedakarlıkları göze almanız ve yapıcı olmanız gerekiyor. Kişisel hedeflerinizde başkalarından ilham alabilir, arkadaşlıkların getirdiği paylaşımlar içinde yer alabilirsiniz. İş hayatı ile ilgili konular tüm hızı ile sürecek.

Boğa burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün çıkacağınız seyahatler size ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir toplantıda çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızı görebileceksiniz.
Boğa burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünkü tez canlılığınız, çözümsüz görünen sorunlara yönelmeniz durumunda işe yarayabilir. Oldukça zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz oluşumlarda hala şansınız olduğunu, bugün hareketlenmeniz halinde görebileceksiniz. Dönem dönem hissettiğiniz yalnızlık duygunuzu, fazla basit nedenlere dayandırıyorsunuz. Bu soruna daha kapsamlı bakmanızda yarar var.

Aşk Yaşamı : Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz

Para Durumu: Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz.

Dikkat: Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var
Boğa burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Para sizin için değerli olacak. Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz. Size maddi çıkar sağlayacak kişilerle iş yapacaksınız. Önemli anlaşmalar yapmak için, özel fırsatlar yakalayacaksınız. Bazılarınızın birliktelikleri kimlik kazanacak.


Boğa Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder