18 Temmuz 2011 Pazartesi

Boğa Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal işler ve takım çalışmaları dikkat çekici biçimde gelişiyor. Sizi başkalarına destek olmaya iten konularla karşılaşacaksınız. Bazı fedakarlıkları göze almanız ve yapıcı olmanız gerekiyor. Kişisel hedeflerinizde başkalarından ilham alabilir, arkadaşlıkların getirdiği paylaşımlar içinde yer alabilirsiniz. İş hayatı ile ilgili konular tüm hızı ile sürecek.
Boğa burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size danışanları sevgiyle kucaklıyor, elinizden geleni yapıyorsunuz. Bir projenin sonuna geldiniz. Yarattığınız güzellik size ayrıcalık kazandıracak. Yorulduğunuza değecek. Aşk hayatınız durgun.
Boğa burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekecek. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırabiliyor. Önümüzdeki günlerde hassas konularda birtakım çözümsüzlükler yaşamanız olası. Bu konuda erken yorum ve yersiz müdahaleden kaçınmanız gerekecek.

Aşk Yaşamı : Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İş Yaşamı : İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Para Durumu: Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Dikkat: Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

Boğa burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Özgüveninizi yansıtabileceğiniz işler yapacaksınız. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Siz sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz. Akıllı olmak en çok önem verdiğiniz konu.


Boğa Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder