19 Temmuz 2011 Salı

Başak Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bir dizi değişiklik sizi ortaklıklar ve ilişkiler açısından zorlamakta. Yeni önerileri çekinceli karşılamalı, olası riskleri görmelisiniz. Yanılgılar ve net olmayan girişimler sonuçsuz alabilir. Zira tek başına hareket etme gücünüz olmayacak. Eşin duygusal durumundan kaynaklanan sorunları yapıcı biçimde aşmaya çalışmanız gereken zamanlar var.

Başak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor, onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Onu yormayın ve şaşırtmayın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz. Fazla kiloları- nızdan kurtulun.

Başak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

Aşk Yaşamı : Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz.

İş Yaşamı : Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi, iş ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz.

Para Durumu: Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir. Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

Dikkat: İleri boyutlara varmış duyguların, en azından önünden çekilmek durumundasınız. Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız
Başak burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Mesleğinizde rakip tanımıyor ve kendi gücünüzü sonuna kadar kullanmak istiyorsunuz. Hata yapabileceğinizi unutmamalı ve iş ilişkilerine kişisel duygularınızı yansıtmamalısınız. Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz; bugün, çalışma potansiyelinizi yüksek tutmalısınız.


Başak Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder