18 Temmuz 2011 Pazartesi

Başak Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bir dizi değişiklik sizi ortaklıklar ve ilişkiler açısından zorlamakta. Yeni önerileri çekinceli karşılamalı, olası riskleri görmelisiniz. Yanılgılar ve net olmayan girişimler sonuçsuz alabilir. Zira tek başına hareket etme gücünüz olmayacak. Eşin duygusal durumundan kaynaklanan sorunları yapıcı biçimde aşmaya çalışmanız gereken zamanlar var.

Başak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor, onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Onu yormayın ve şaşırtmayın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz. Fazla kiloları- nızdan kurtulun.
Başak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz. Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

Aşk Yaşamı : Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor. İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkideki gibi zedeleyici değil.

İş Yaşamı : Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye, bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz. İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir.

Para Durumu: İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta. Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. Sıkıntılı günler kapınızda.

Dikkat: Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Kısa bir zamana da olsa, ertelenen çözümsüzlükler sonuç getirebilir
Başak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

İş Yaşamı : Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Para Durumu: İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Dikkat: Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.


Başak Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder