14 Temmuz 2011 Perşembe

Başak Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor. Süregelen işler üzerinizde yük olabilir. Ancak harekete geçmek zorundasınız. Güvenlikle ilgili sorunlar oldukça zaman alacak ve sizi meşgul edecek. Yakınlarla ilişkiler ise olumlu ilerliyor. Elinizdeki maddi kaynaklar açısından da önemli zamanlar geçireceksiniz. Yatırım planlarınızı hayata geçirme konusunda temkinli olmalısınız

Başak burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Dikkat gerektiren işlere karşı bu aralar isteksiz duruşunuz bulunduğunuz kariyer açısından risk yaratabilir. Olaylardaki ayrıntıları daha net analiz ederek arzu ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.
Başak burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor. Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz.

İş Yaşamı : Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Para Durumu: Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak.

Dikkat: Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar
Başak burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak’ta ilerlerken, kişiselliğinizle ilgili konularda oldukça vurgulu davranıyorsunuz. Bugün, sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Görüşmeyi arzuladığınız kişilerle gerekli bağlantıyı kurmak için atılımlarınızı yapmalısınız. Duygusal konularda, hiç kimseden etkilenmeden sakin bir şekilde düşünmek istiyorsunuz.


Başak Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder