19 Temmuz 2011 Salı

Balık Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi dışadönük ve hevesli kılıyor. Artık planlarınızı bilinçli bir şekilde ilerletebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha kararlı olmanız ve net düşünmeniz gerek. Parasal konularda öne çıkan engelleri ise fırsata çevirme sizin elinizde. Bugün ilişkilerde bazı belirsizlikler ya da fedakarlıklar gündeme gelebilir. Akışta kalmalı acele karar vermemelisiniz.

Balık burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bunu duygusal olarak kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Kültürel aktivitelere katılmanız size iyi bir prestij kazandıracaktır.
Balık burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gelip geçici bir gerginlik içindesiniz. Yeni tanışma ortamlarında kişilik özelliklerinizin dışında davranışlar gösterebilirsiniz. Abarttığınız bazı problemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. İkili bir ilişkinizde önemli kararlar aşamasındasınız. Bu ilişkide biraz daha zaman kazanmanız yararlı olabilir, acelecilikten kaçınmalısınız.

Aşk Yaşamı : Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Hızlı gelişmeler çok mümkün. Dikkate almanız gereken bazı şeyler var.

İş Yaşamı : İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

Para Durumu: İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Dikkat: Çok önemsediğiniz bir projeniz koşulların değişmesi nedeniyle ertelenebilir
Balık burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Uzun süredir saç bakımınızı ihmal diyorsunuz. Saç tellerinizin kurumasını önlemelisiniz.


Balık Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder