18 Temmuz 2011 Pazartesi

Balık Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi dışadönük ve hevesli kılıyor. Artık planlarınızı bilinçli bir şekilde ilerletebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha kararlı olmanız ve net düşünmeniz gerek. Parasal konularda öne çıkan engelleri ise fırsata çevirme sizin elinizde. Bugün ilişkilerde bazı belirsizlikler ya da fedakarlıklar gündeme gelebilir. Akışta kalmalı acele karar vermemelisiniz.

Balık burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizle ilgili konularda asla taviz vermemeniz bazı kişiler tarafından iyi karşılanmasa da bu durum başarınızın önemli faktörlerinden biri olabilir. Sevdiğiniz kişinin ailesiyle aranızda oluşan soğukluğa son verin.

Balık burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün. Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz.

Aşk Yaşamı : Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Eskinin izleri silinmek üzere.

İş Yaşamı : Sizden süratli bir tempo bekleniyor. Bu enerjiyi kendinizde bulacaksınız.. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar.

Para Durumu: Paranızı doğru yerlere kanalize edebilmeniz, gerçekçi bir gözlem gerektiriyor. Önemli olan doğru kararlar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olma yanlısı.

Dikkat: Kötü deneyimler, olumsuz örnekler sizi fazlaca etkilemiş görünüyor. Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz, ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil.

Balık burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün arkadaş çevrenizle iletişim içinde olacağınızı gösteriyor.. Daha cesur olmalı ve size verilen sunumları iyi değerlendirmelisiniz. Nezaketin hiçbir işe yaramadığını göreceksiniz. Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bu özelliğinizi çevrenize hissettireceksiniz Uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin.


Balık Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder